Τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης που δημοσιεύεται σήμερα στην Εφημερίδα των Συντακτών σχολίασε μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του MEGA ο Γιώργος Βλάχος.

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας υποστήριξε ότι: «Η μέτρηση για την κυβέρνηση και τη Νέα Δημοκρατία δεν είναι και τόσο καλή. Το αποτέλεσμα που δείχνει η μέτρηση έχει μια λογική εξήγηση. Αυτό για εμάς σημαίνει ότι πρέπει να δούμε τι βελτιωτικές κινήσεις θα κάνουμε και ενόψει ευρωπαϊκών και αυτοδιοικητικών εκλογών».

Σχολίασε όμως και την κόντρα που έχει ξεσπάσει με αφορμή τη δήλωση ότι «ο Αλέξης Τσίπρας είναι άθεος» και είπε: «Κάποιοι θα λάβουν υπόψη και αυτό το στοιχείο και κάποιοι άλλοι όχι». Όμως, ξεκαθάρισε ότι τα προβλήματα είναι μεγάλα και χρειάζεται μια καλύτερη συνεννόηση.

«Αν πούμε ότι αυτό ήταν το αποτέλεσμα των εκλογών, ο ΣΥΡΙΖΑ θα ήταν πρώτο κόμμα. Θα έχουμε ένα αποτέλεσμα που οδηγεί τη χώρα σε ακυβερνησία. Χρειάζεται λοιπόν να κάνουμε ένα βήμα πίσω την ώρα που ο κόσμος έχει αυτά τα τεράστια προβλήματα», είπε, σχολιάζοντας επιπροσθέτως το τι σημαίνει στην πράξη η σημερινή δημοσκόπηση.