Η «κόντρα» του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Π.Τατσόπουλου και του πρώην βουλευτή Επικρατείας και ηγετικού στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ, Β.Μουλόπουλου αναμένεται να κεντρίσει το ενδιαφέρον της σημερινής συνεδρίασης της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ.

Αν και ο κ.Τσίπρας αναμένεται να δώσει εξηγήσεις σχετικά με το προσκλητήριο του προς τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, το ενδιαφέρον εστιάζει και σε αυτήν την «κόντρα» που έχει ξεσπάσει τα τελευταία 24ωρα στους «κόλπους» του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Το περασμένο Σάββατο ο κ.Μουλόπουλος με άρθρο του στην Αυγή είχε εξαπολύσει σφοδρή επίθεση κατά του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ για τις θέσεις που είχε αναπτύξει το τελευταίο διάστημα, χαρακτηρίζοντας μάλιστα τον κ.Τατσόπουλο «γελωτοποιό» του ΣΥΡΙΖΑ.

Από την πλευρά του ο κ.Τατσόπουλος είχε προειδοποιήσει ήδη από χθες για τη στάση που θα τηρήσει στη σημερινή συνεδρίαση αναφέροντας σε μήνυμα του στο twitter: «Ο γελωτοποιός του ΣΥΡΙΖΑ. Αύριο (σ.σ. σήμερα) στην κοινοβουλευτική ομάδα. Για μια και μοναδική παράσταση. Γέλια μέχρι δακρύων».

Με τη δήλωση αυτή ο κ.Τατσόπουλος έχει αφήσει ανοιχτό ακόμα και το ενδεχόμενο της αποχώρησης του από το ΣΥΡΙΖΑ ενώ με ενδιαφέρον αναμένεται και η στάση της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στο βουλευτή.