Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ρένα Δούρου είχε συναντήσεις με αξιωματούχους των πολιτικών κομμάτων της Αλβανίας και της ελληνικής μειονότητας στα Τίρανα.

Όπως δήλωσε, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας θα επισκεφθεί σύντομα την Αλβανία ενώ υπογράμμισε τον ρόλο του ΣΥΡΙΖΑ στην Ελλάδα και στη ευρύτερη περιοχή.

Η Ελληνίδα βουλευτής σύμφωνα με το ΑΠΕ, είχε συναντήσεις με τον πρόεδρο της ΚΟ του κυβερνώντος σοσιαλιστικού κόμματος Γκράμοζ Ρούτσι, τον βουλευτή του Δημοκρατικού Κόμματος της αντιπολίτευσης και πρώην υπουργό Εξωτερικών Άλντο Μπούμτσι και τον σοσιαλιστή βουλευτή ελληνικής καταγωγής και πρώην υπουργό οικονομικών Αναστάς Αγγέλι.

Σε δηλώσεις της η κα. Δούρου σε συνέντευξη στο τηλεοπτικό κανάλι News 24, επεσήμανε πως: «Συζητήσαμε γύρω από τις διμερείς σχέσεις, τούς τρόπους αντιμετώπισης εκκρεμών ζητημάτων και τους κινδύνους που αντιμετωπίζει η οικονομία. Είχαμε επίσης την ευκαιρία να συζητήσουμε διάφορα θέματα που σχετίζονται με την παρουσία και τη συνεργασία της ελληνικής μειονότητας με την νέα κυβέρνηση».