Το υπουργικό συμβούλιο θα συνεδριάσει υπό την προεδρία του πρωθυπουργού. Στην ατζέντα υπάρχουν δύο θέματα: το νομοσχέδιο για την περαίωση των εκκρεμών φορολογικών επιθέσεων και το νομοσχέδιο για την επιτάχυνση της διαδικασίας απονομής δικαιοσύνης.

10π.μ.:  Στο ξενοδοχείο Royal Olympic Athens, ο νομάρχης Αθηνών, Γιάννης Σγουρός θα κηρύξει την έναρξη των εργασιών ημερίδας για την ενδυνάμωση της συμμετοχής των γυναικών στις εκλογές.

11π.μ.: Η γγ της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου, για την επίσκεψη του Γ. Παπανδρέου στις ΗΠΑ, στην αίθουσα Τύπου του ΚΚΕ, στον Περισσό.

11π.μ. : Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής και μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, Θανάσης Παφίλης, θα μιλήσει σε συγκέντρωση εργαζομένων στο OLYMPIC CATERING, στο “Ελ. Βενιζέλος”.

12 το μεσημέρι: Υπό την προεδρία του πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου, θα συνεδριάσει, το Υπουργικό Συμβούλιο.

2:30 μ.μ.: Συνάντηση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Χρήστου Παπουτσή, με την επίτροπο αρμόδια για Εσωτερικές Υποθέσεις, Κ. Μάλστρομ.

6μ.μ.: Το “Ξενοδοχείο των Φτωχών” (“ΕΣΤΙΑ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ”),  θα εγκαινιάσουν ο δήμαρχος Αθηναίων Νικήτας Κακλαμάνης και ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης και πρόεδρος του Κ.Υ.Α.Δ.Α., Ελευθέριος Σκιαδάς, παρουσία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών & πάσης Ελλάδος Ιερωνύμου.

7μ.μ.: Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής και μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, Θανάσης Παφίλης, θα μιλήσει σε συγκέντρωση στο Πνευματικό Κέντρο Χαλανδρίου.

7μ.μ.: Ο δήμαρχος Ηλιούπολης, Γιάννης Αναγνώστου, θα εγκαινιάσει το Μουσείο Εθνικής Αντίστασης του Δήμου.