Απέρριψε ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, τα περί αλλαγής της ρητορικής για την οικονομίας από την αξιωματική Αντιπολίτευση.

Ο κ. Σκουρλέτης, μιλώντας στον Alpha 9,89, καταλόγισε στην κυβέρνηση «σαχλό επικοινωνιακό παιχνίδι», προσθέτοντας ότι «είναι προκλητικό να μιλάει η ΝΔ για διγλωσσία όταν ο Σαμαράς ήταν κατά του μνημονίου και τώρα υπογράφει το τρίτο μνημόνιο».

Σημείωσε πως «υπάρχει σαφής δέσμευση του ΣΥΡΙΖΑ για αποκατάσταση του κατώτατου μισθού, ως μέτρο που θα ξαναβάλει μπρος την οικονομία. Η εισφορά αλληλεγγύης θα επανεξεταστεί, δε νοείται εισφορά αλληλεγγύης για τους χαμηλόμισθους».

Υπογράμμισε, πάντως, πως «αυτό που αποτελεί μία δέσμευσή γίνεται όλο και πιο δύσκολο όσο συνεχίζει η κυβέρνηση Σαμαρά το καταστροφικό της έργο. Αυτοί που κυβερνούν ακολουθούν μια πολιτική τσεκουρώματος των εισοδημάτων. Ας πάνε να κάνουν στο ράδιο αρβύλα πολιτική».

Χαρακτήρισε, επίσης, ως «μήνυμα κατά της ευρωλιτότητας» το εκλογικό αποτέλεσμα στην Ιταλία.

«Αν αυτό το συνδυάσουμε με τις διαδηλώσεις σε Ιταλία και Πορτογαλία πρέπει να λάβει κανείς υπ’ όψιν του τί λέει ο ευρωπαϊκός λαός για την οικονομική πολιτική», κατέληξε ο κ. Σκουρλέτης.