Με σπασμένο δάχτυλο αποχώρησε ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Βασίλης Καπερνάρος, από τη συνεδρίαση της προανακριτικής επιτροπής που διερευνά τυχόν ποινικές ευθύνες του Γ. Παπακωνσταντίνου για την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ.

Η συνεδρίαση, η οποία έγινε σε ιδιαίτερα τεταμένο κλίμα,  διεκόπη, καθώς ο Β. Καπερνάρος χτύπησε το χέρι του στο γραφείο με τόση δύναμη, ώστε έσπασε το δάχτυλό του και χρειάστηκε να μεταφερθεί σε νοσοκομείο.

Ειδικότερα, μετά από μία μαραθώνια κατάθεση του Ηλία Πλασκοβίτη στην επιτροπή, ο πρόεδρος Χρήστος Μαρκογιαννάκης αποφάσισε την προσωρινή διακοπή της συνεδρίασης, προκαλώντας την έντονη αντίδραση της Ζωής Κωνσταντοπούλου και του Βασίλη Καπερνάρου.

Η κ. Κωνσταντοπούλου κατηγόρησε σε έντονο ύφος τον πρόεδρο της Προανακριτικής για προσπάθεια συγκάλυψης και ζήτησε να συνεχιστεί η συνεδρίαση, ώστε να υποβάλει κι άλλες ερωτήσεις στον κ. Πλασκοβίτη, όπως είχε αρχικά συμφωνηθεί.

Ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, από την άλλη, χτύπησε το χέρι του στο γραφείο με τόση δύναμη, ώστε έσπασε το δάχτυλό του και χρειάστηκε να μεταφερθεί σε νοσοκομείο.

Ο Ηλίας Πλασκοβίτης επιβεβαίωσε, μιλώντας σε δημοσιογράφους, πως η συνεδρίαση διεξήχθη με αρκετή ένταση.