Υποψηφίους περιφερειάρχες και δημάρχους μεταξύ των οποίων και τον υποψήφιο για την Περιφέρεια Αττικής θα ανακοινώσει αύριο στις 12 το μεσημέρι στα γραφεία του κόμματος ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ., Γιώργος Καρατζαφέρης.

Αναφερόμενος στις περιφέρειες Κεντρικής Μακεδονίας και Αττικής, είπε ότι δεν θα κατέβει υποψήφιος Περιφερειάρχης ο ίδιος και πως αν αποφασίσει να κατέβει, θα κατέβει με υποψήφιο από το Κόμμα του. «Καθαρά κομματική υποψηφιότητα όπως και στην Αττική. Μετράω και ζυγίζω τα πράγματα για την καλύτερη δυνατή επιλογή αποφεύγοντας να δώσω τροφή σε σχόλια ότι συμπράττω με κάποιο πρόσωπο εναντίον κάποιου άλλου», είπε ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ.

Για τις υπόλοιπες περιφέρειες ανέφερε ότι πρότεινε στη Στερεά τον κ. Γιαννόπουλο και δεν δέχτηκε ο κ. Σαμαράς, και ως εκ τούτου, ο ΛΑ.Ο.Σ. στηρίζει τον Νίκο Παπανδρέου πρώην Νομάρχη, και βουλευτή. Στην Θεσσαλία κατεβάζει τον κ. Ροντούλη και αποκάλυψε ότι στην Κρήτη πρότεινε την Όλγα Κεφαλογιάννη.

Επιπλέον, επιτέθηκε στον πρόεδρο της ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά, και είπε ότι στην Πελοπόννησο του είχε προτείνει κατ΄ επανάληψη στον να στηρίξουν από κοινού τον κ. Τατούλη.

Τόνισε ότι στις περισσότερες περιοχές στηρίζει τους υποψηφίους της ΝΔ «για να μην πρασινίσει ο χάρτης».