Σφοδρή επίθεση στην κυβερνητική τρόικα εξαπέλυσαν τα κόμματα της αντιπολίτευσης, με αφορμή τις νέες απαιτήσεις που προβάλλουν οι δανειστές, αναφορικά με τα μέτρα της επόμενης διετίας.

Tην εκτίμηση ότι οι τρεις κυβερνητικοί εταίροι επιδίδονται σε «επικοινωνιακές ασκήσεις για να πείσουν πως αγωνιούν μήπως τα μέτρα είναι οριζόντια και τραυματίζουν την κοινωνική συνοχή», εξέφρασε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως επισήμανε η Κουμουνδούρου, «ο λαός γνωρίζει πως η συνενοχή τους είναι απόλυτη και θα τους κρίνει όλους με τον ίδιο ακριβώς τρόπο για το έγκλημα που διαπράττουν ενάντια στην ελληνική κοινωνία».

«Δυστυχώς ο ελληνικός λαός αντιμετωπίζεται ως τοξικομανής, που του δίνεται η δόση προκειμένου να τον κάνουμε μεγαλύτερο έμπορο ναρκωτικών. Σε αυτό εμείς λέμε όχι», δήλωσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος.

«Οι εκπρόσωποι των τοκογλύφων, που με την καταστροφική τακτική τους βύθισαν τη χώρα στο χάος, απαιτούν νέα αφαίμαξη του ελληνικού λαού», τόνισε σε σχετική της ανακοίνωση της η Χρυσή Αυγή.

«Δυστυχώς δε βρίσκουν απέναντί τους μία στιβαρή εθνική ηγεσία, αλλά μία παρέα από ανδρείκελα που αδιαφορούν για το συμφέρον της πατρίδας και του ελληνικού λαού» κατέληξε το κόμμα

«Κόκκινες γραμμές υπέρ του λαού είναι αδύνατον να έχουν τα κόμματα που είναι υπέρ της ΕΕ και της καπιταλιστικής κερδοφορίας», τονίζει σε ανακοίνωσή της η ΚΕ του ΚΚΕ.