«Η θέση μου δεν αλλάζει» δηλώνει ο Ευάγγελος Αντώναρος για το εάν μετανιώνει για τη δημόσια τοποθέτησή του στο facebook εναντίον του Άδωνι Γεωργιάδη, τονίζοντας, σε συνέντευξή του στο Αθηναϊκό Πρακτορείο, πως «όποιος με υψηλό κομματικό αξίωμα φέρεται εμπλεκόμενος σε κάτι μη σύννομο και είναι υπό διερεύνηση πρέπει να θέσει αυτό το αξίωμα για τη διάρκεια της ανάκρισης στη διάθεση του κόμματος ώστε να είναι απόλυτα ελεύθερος να υπερασπιστεί τον εαυτό του με τον τρόπο που επιλέγει».

Και προσθέτει: «Πολύ περισσότερο όταν το προσωπικό του στιλ δεν είναι απόλυτα συμβατό με τον τρόπο επικοινωνίας και την ιστορία της παράταξης στην οποία θέλει να ανήκει».

«Κριτική άσκησα, ίσως σκληρή και αυστηρή. Αν κάποιες λέξεις στη ρύμη του τρόπου που γράφει κανείς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι ενοχλητικές, να τις πάρω πίσω. Αλλά και άλλοι που εκστομίζουν απεχθέστερες εκφράσεις στις τηλεοπτικές εμφανίσεις τους θα έπρεπε επίσης να αναθεωρήσουν τη συμπεριφορά τους», πρόσθεσε.

«Είμαι ξεκάθαρος και ενδεχομένως οξύς στις δημόσιες παρεμβάσεις μου. Φαντάζομαι θα μου επιτρέψετε να διατηρήσω όπως πολλοί άλλοι το προσωπικό μου στιλ» συνεχίζει και απορρίπτει κατηγορηματικά τη λέξη «βεντέτα» για τον αντιπρόεδρο της ΝΔ. «Ανήκω σε μια παράταξη, σχεδόν από τη μέρα που ιδρύθηκε από τον Κώστα Καραμανλή, και το μόνο που με απασχολεί να μη νομίζουν κάποιοι ότι μπορούν με το έτσι θέλω και την επιτηδευμένη υπερβολή να της αλλάξουν τα χαρακτηριστικά, την κεντρική ιδεολογική της κατεύθυνση και τις αξίες της. Υπόλογος είμαι μόνο απέναντι στη συνείδηση μου και τη διαδρομή μου», δηλώνει.