Με αρκετά κενά τα οποία αναμένεται να συμπληρωθούν τις επόμενες ημέρες και χωρίς το ψηφοδέλτιο Επικρατείας που θα ανακοινωθεί την τελευταία στιγμή, ο επικεφαλής της επιτροπής ψηφοδελτίων του ΠΑΣΟΚ ανακοίνωσε πριν από λίγο τους υποψηφίους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ σε όλη την Επικράτεια.

Όπως υποστήριξε έχει επιτευχθεί ο στόχος της ανανέωσης κατά 60% αλλά και της ποσόστωσης γυναικών που κατά τον νόμο είναι 30%. Στα αξιοσημείωτα η υποψηφιότητα Βενιζέλου πέραν της Θεσσαλονίκης και στην Κρήτη, η υποψηφιότητα του Γ. Παπανδρέου στην Αχαΐα και η συμμετοχή – τελικά – του Γ. Ραγκούση στο ψηφοδέλτιο της Β΄ Αθήνας και τον Γ. Παπακωνσταντίνου στο ψηφοδέλτιο του υπολοίπου Αττικής.

Νωρίτερα ο κ. Βενιζέλος έθεσε ως βασικό προεκλογικό στόχο του ΠΑΣΠΟΚ την άνοδο της συσπείρωσης, την επανασύνδεση του κόμματος με τους πολίτες που – όπως είπε – το 2009 είτε κάποια άλλη φορά ψήφισαν ΠΑΣΟΚ που σημαίνει ότι έχουν ιστορικούς δεσμούς με το κόμμα και σήμερα είναι το μεγαλύτερο ποσοστό των αναποφάσιστών.

«Ας αφήσουμε τον κ. Σαμαρά στην άγνοια κινδύνου που τον διακατέχει. Το πρόβλημά μας δεν είναι ο κ. Σαμαράς. Το πρόβλημά μας είναι ο τόπος» είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.