«Θα κάνω οτιδήποτε επιβάλλει, από τη νέα μου θέση, το εθνικό καθήκον για να νοιώσει ο πολίτης ασφαλής, γιατί η ανασφάλεια βασανίζει τον πολίτη» δήλωσε ο νέος αρχηγός του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, μετά τη συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια.

Ο κ. Βενιζέλος πρόσθεσε ότι το πρωί στην αποχαιρετιστήρια σύσκεψη, στο υπουργείο Οικονομικών, έδωσε τις τελευταίες οδηγίες επισημαίνοντας ότι δεν πρέπει να χαλαρώσει η προσπάθεια για να προστατεύσουμε τον μισθό του άνεργου, του χαμηλοσυνταξιούχου, γιατί οι πολίτες θέλουν δίκαια κατανεμειμένες τις θυσίες, για να μην ξαναπεράσουμε όσα περάσαμε».

Ο νέος αρχηγός του ΠΑΣΟΚ, επανέλαβε ότι είναι εφικτοί οι στόχοι που έθεσε, εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη του σε όσους στήριξαν χθες τη διαδικασία εκλογής του και τόνισε ότι η Κεντροαριστερά κατέχει κεντρικό ρόλο στις εξελίξεις.

«Η χώρα χρειάζεται ισχυρή πολιτική διεύθυνση, ρεαλιστική, προοδευτική, ευαίσθητη και αποφασιστική και οι πολίτες ξέρουν να επιλέξουν και πρόσωπα και ισχυρή ομάδα στελεχών. Όλα τα άλλα είναι κραυγές και ευχές» κατέληξε.