Χαμηλούς τόνους τηρεί ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης έναντι των αντιδράσεων που προκλήθηκαν τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό, εξαιτίας της συμμετοχής του κόμματός του στην κυβέρνηση Παπαδήμου.

«Η συνεχής αύξηση των ποσοστών δημοφιλίας, όσο και η πίστωση που μου έγινε από τον Τύπο για την συμβολή μου στις εξελίξεις, με έχουν πείσει ότι θα δεχθώ αυτού του είδους τις επιθέσεις», απαντά ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ.

«Όποιος δεν έχει επιχειρήματα καταφεύγει στην αόριστη καταγγελία και σε ύβρεις. Κατά τα άλλα ισχύει αυτό που είπα από το βήμα της Βουλής στον πρωθυπουργό. Πως όταν το καραβάνι προχωράει και γαβγίζουν τα σκυλιά, δεν σταματάει. Πολύ δε περισσότερο όταν πρόκειται για πεκινουά και κανίς. Τίποτε άλλο», συμπληρώνει ο κ. Καρατζαφέρης.

Κατά πληροφορίες, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ επέστησε την προσοχή σε βουλευτές και στελέχη του κόμματος να μην απαντούν και να επικεντρώσουν τις προσπάθειες τους στα κυβερνητικά καθήκοντα του κόμματος, με στόχο την καλύτερη δυνατή αποτελεσματικότητα και την επιτυχία της νέας κυβέρνησης.