«Δεν υπάρχει άλλος δρόμος. Ο άλλος δρόμος είναι αυτός της χρεοκοπίας με βαριές επιπτώσεις σε κάθε νοικοκυριό, κάθε έλληνα, κάθε Ελληνίδα» φέρεται να τόνισε ο πρωθυπουργός στις συναντήσεις που είχε σήμερα με τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ από το Ιόνιο και την Κρήτη.

Ο κ. Παπανδρέου φέρεται να αποδέχθηκε ότι τα βάρη για τους έλληνες πολίτες είναι δυσβάσταχτα, υποστήριξε, όμως , προσβλέποντας στη στήριξή των βουλευτών του στις επόμενες κρίσιμες ψηφοφορίες, ότι «αν η κυβέρνηση αφήσει την προσπάθεια στη μέση, τότε οι θυσίες του ελληνικού λαού θα πάνε χαμένες».

Ο πρωθυπουργός είπε ακόμα, ότι η πρώτη προτεραιότητα της κυβέρνησης είναι να «κλειδώσει» η συμφωνία της 21ης Ιουλίου που «θα ελαφρύνει το χρέος για τον ελληνικό λαό και θα οδηγήσει σε πρωτογενές πλεόνασμα».

«Ξέρουμε ότι είναι δύσκολα, αλλά τώρα είναι η πιο καθοριστική μάχη. Και αυτήν θα την κερδίσουμε και θα τα καταφέρουμε συλλογικά» κατέληξε ο κ. Παπανδρέου, στην προσπάθειά του να πείσει τους βουλευτές του κόμματός του να στηρίξουν τα νέα, δύσκολα μέτρα.

Πηγή: 24h.gr