Ο νόμος με τον οποίο απελευθερώθηκαν όλα τα επαγγέλματα ψηφίστηκε και από τους βουλευτές που σήμερα ζητούν την παραίτησή του, ακριβώς επειδή προωθεί την εφαρμογή του νόμου αυτού, τονίζειο υπουργός Υποδομών Γιάννης Ραγκούσης σε απάντησή του με αφορμή τη δήλωση του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Λεωνίδα Γρηγοράκου.

«Ένα είναι το πραγματικό και κρίσιμο για την πορεία της χώρας ερώτημα: Θα προχωρήσουμε αποφασιστικά στις αλλαγές που έχει ανάγκη ο τόπος, και ειδικά μάλιστα όταν πρόκειται για την εφαρμογή ενός νόμου που έχουμε ήδη ψηφίσει και υπηρετεί το δημόσιο συμφέρον ή θα υποταχθούμε στο φόβο του μικροπολιτικού κόστους και στα επιμέρους συμφέροντα συντεχνιών;», επισημαίνει ο κ. Ραγκούσης.

Σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό ΒΗΜΑFM, ο κ. Γρηγοράκος είπε, με αφορμή την απεργία των ιδιοκτητών ταξί, ότι ο υπουργός Υποδομών Γ. Ραγκούσης, θα μπορούσε να είχε παραιτηθεί αναλαμβάνοντας τις ευθύνες του.

Από τη μεριά του ο Δ. Λιντζέρης βουλευτής ΠΑΣΟΚ στη Β΄ Πειραιά τόνισε ότι «Είναι ένα λάθος του υπουργού. Δημιουργήθηκε ένα πρόβλημα από τους χειρισμούς του υπουργού και όλων ημών»