Στους λόγους που τον οδήγησαν να καταθέσει μηνυτήρια αναφορά σε βάρος του τέως υπουργού Οικονομικών Γιάννη Βαρουφάκη αναφέρθηκε ο πρόεδρος της Τελείας Απόστολος Γκλέτσος, μιλώντας σήμερα στο Mega.

«Από το 2010 που μπήκαμε στο μνημόνιο, που ήταν εκ των πρωταγωνιστών με τον Παπανδρέου και με κρεσέντο το τελευταίο εξάμηνο, με τη συμπεριφορά του στο εσωτερικό και στο εξωτερικό, με πράγματα που έκανε, αλλά και με ελλείψεις, μας εξέθεσε και μας επτώχευσε», σημείωσε ο κ. Γκλέτσος.

Ο ίδιος αναφέρθηκε και στις ενδυματολογικές επιλογές του πρώην υπουργού, σημειώνοντας: «Όταν πας κάπου που υπάρχει dress code, πας με μια στολή, θα φορέσεις ένα κουστούμι, κι εσύ πας όπως πας, ξεκινάει το πρόβλημα. Αποπροσανατολίζεις…».

«Ο κ. Βαρουφάκης κάποτε πρέπει να σταματήσει. Συνεχίζει ακόμα και σήμερα, χθες μάλλον, έδινε συνεντεύξεις που αποπροσανατολίζουν το πράγμα. Αυτό που προσπαθούμε τώρα με νύχια και με δόντια, προσπαθούμε να ανακτήσουμε την εμπιστοσύνη των ξένων. Ο κ. Βαρουφάκης αυτό το δυναμιτίζει κάθε μέρα», ανέφερε ο κ. Γκλέτσος.