«Ο Κασσελάκης μ’ έψαξε, ήρθε στο σπίτι μου και οι λόγοι ήταν ότι πήγε σε αυτόν που είχε πολλούς followers. Αυτό είναι το στυλ που κινείται το παιδί αυτό» ανέφερε ο συνθέτης Σταμάτης Κραουνάκης μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα.

Ο συνθέτης εκτός από τα δηκτικά του σχόλια για τον έκπτωτο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, μίλησε συνολικά για την κατάσταση στο κόμμα αλλά και τον Αλέξη Τσίπρα. Ερωτώμενος σχετικά με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ανέφερε πως ο ΣΥΡΙΖΑ «τελείωσε για πάντα, τον κλάψαμε χωρίς μαντίλι» και ότι ο Αλέξης Τσίπρας δεν πρόκειται να επιστρέψει στο κόμμα κάτι που «το υπογράφω» όπως και σημείωσε χαρακτηριστικά.

Ερωτώμενος αν ήταν ο Αλέξης Τσίπρας που «γκρέμισε» τον ΣΥΡΙΖΑ, ο Σταμάτης Κραουνάκης απάντησε πως «ο Τσίπρας γκρέμισε τους ανόητους που χρειάζονται ένα κόμμα για να έχουν στέγη». Αναφερόμενος στην κόντρα που είχε με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη όταν η τελευταία τραγούδησε την εποχή της πανδημίας πάνω σε πλατφόρμα νταλίκας που περνούσε μπροστά από το Μέγαρο Μαξίμου, ο συνθέτης σημείωσε: «οι προσωπικότητες είναι παγιωμένες, δεν αλλάζουνε και πως ο θυμός και η διαμάχη είναι πράγματα πολύ λογικά να συμβαίνουν. Επίσης, τίποτα από αυτά δεν μπορεί να σβήσει πως με την γυναίκα αυτή έχω ζήσει πολύ μεγάλες στιγμές και πολύ μεγάλες επιτυχίες». Ωστόσο, επεσήμανε πως «δεν νομίζω πως η χημεία μας συνδυάζεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο».