Για τις πολιτικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ μίλησε ο Άρης Σπηλιωτόπουλος, καλεσμένος στην εκπομπή «Buongiorno» σχολιάζοντας την υποψηφιότητα του Στέφανου Κασσελάκη για την ηγεσία στον ΣΥΡΙΖΑ που ανακοίνωσε μέσω βίντεο στα social media.

«Έχουμε δει και τις ανακοινώσεις των υπολοίπων συνυποψηφίων του κ. Κασσελάκη. Όλοι μιλούν στην κάμερα και εκδηλώνουν τις προθέσεις τους, έχοντας από πίσω ένα φόντο. Εδώ, είναι σε μια πορεία μέσα στον κόσμο ο κ. Κασσελάκης. Συνομιλεί και βρίσκεται σε μία διαρκή κίνηση, δίνοντας ένα στίγμα του τρόπου με τον οποίο κινήθηκε, και κινείται ο ίδιος. Όταν λέει «είμαι ο Στέφανος» μιλάει για έναν ΣΥΡΙΖΑ της σύγχρονης Αριστεράς. Είναι ξεκάθαρο το πολιτικό στίγμα. Στην πολιτική είναι επιτυχία όταν γίνεσαι γνωστός με το μικρό σου όνομα», είπε χαρακτηριστικά.

«Ο Ανδρέας Παπανδρέου ήταν ο Ανδρέας, Η Μελίνα μας, ήταν η Μελίνα, η Ντόρα Μπακογιάννη ήταν η Ντόρα και το ευτύχημα για μένα και γι’ αυτό εκλεγόμουν ψηλά ήταν ότι ήμουν υποψήφιος, ήταν ο Άρης» πρόσθεσε.

Σε ερώτηση αν είναι νωρίς για τον Στέφανο Κασσελάκη να είναι γνωστός μόνο με το μικρό του όνομα, απάντησε: «Όταν κατεβαίνεις υποψήφιος και σε επιλέγουν 72.0000 συμπολίτες σου, μόνο νωρίς δεν είναι. Είναι ο Στέφανος, ο «δικός τους» γιατί τον αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή».