Στην εκδήλωση υπό τον τίτλο «Πάμε Ρηγίλλης», η οποία θα γίνει την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου στις 20:00, με αφορμή τη συμπλήρωση μισού αιώνα από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας, αναφέρθηκε η γραμματέας της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος, Μαρία Συρεγγέλα. Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣKAΪ τόνισε πως «θα γίνει μια μεγάλη γιορτή για τα 50 χρόνια Ν.Δ. με ομιλία του πρωθυπουργού και προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη».

Η βουλευτής Δυτικής Αθήνας πρόσθεσε επίσης ότι η σχετική εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στα παλιά γραφεία την ΝΔ, στο ιστορικό κτήριο επί της οδού Ρηγίλλης 18, «εκεί που μεγαλώσαμε πολλές και πολλοί», τονίζοντας ότι «σε αυτήν τη μεγάλη γιορτή είναι καλεσμένες και καλεσμένοι όλες και όλοι».

Να σημειωθεί ότι τον περασμένο Απρίλιο, στο πλαίσιο των εορτασμών για την συμπλήρωση 50 χρόνων από την ίδρυση της γαλάζιας παράταξης, είχε διεξαχθεί στο Ζάππειο Μέγαρο και το 15ο Συνέδριο της ΝΔ, παρουσία του προέδρου του Ευρωπαϊκού Κόμματος, Μάνφρεντ Βέμπερ και της προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν.