Πρώτη στην πρόθεση ψήφου παραμένει η Νέα Δημοκρατία σύμφωνα με δημοσκόπηση της εταιρείας Interview για την εφημερίδα Political. Το κυβερνών κόμμα, ακολουθεί το ΠΑΣΟΚ στη δεύτερη θέση, με τον ΣΥΡΙΖΑ να κατατάσσεται πέμπτος, πίσω από την Ελληνική Λύση και το ΚΚΕ.

Στο ερώτημα «τι θα ψηφίζατε εάν οι εκλογές γίνονταν την ερχόμενη Κυριακή», η ΝΔ διατηρεί προβάδισμα 11,2 μονάδων, παρά τις απώλειες που σημειώνει.

Τα ποσοστά:
ΝΔ: 24,2%
ΠΑΣΟΚ: 13%
Ελληνική Λύση: 10,4%
ΚΚΕ: 10%
ΣΥΡΙΖΑ: 9,5%

Στο κατώφλι της Βουλής φαίνεται να βρίσκονται η Φωνή Λογικής, η Πλεύση Ελευθερίας και η Νίκη.

Καταλληλότερος για πρωθυπουργός, παραμένει ο Κυριάκος Μητσοτάκης με ποσοστό 37%, ακολουθούμενος από τον Στέφανο Κασσελάκη (12%) και τον Νίκο Ανδρουλάκη (7%).

Στα εσωκομματικά του ΣΥΡΙΖΑ, στο ερώτημα ποιος θεωρείται καταλληλότερος για την αρχηγία, ο Στέφανος Κασσελάκης προηγείται με 18,7%, ενώ έπονται ο Παύλος Πολάκης (15,7%) και ο Σωκράτης Φάμελλος (11,1%). Αξιοσημείωτο είναι το 34% που πιστεύει ότι κανένας από τους παραπάνω δεν είναι κατάλληλος.

Στο κομματικό κοινό του ΣΥΡΙΖΑ, ο Κασσελάκης προηγείται με 51,4%, ενώ ακολουθεί ο Πολάκης με 13,6%. Ο Διονύσης Τεμπονέρας βρίσκεται στην τρίτη θέση με 10,7%.

Σε ό,τι αφορά το μέλλον του ΣΥΡΙΖΑ, το 56% της κοινής γνώμης πιστεύει ότι θα διαλυθεί, ενώ το 26% εκτιμά ότι θα συρρικνωθεί. Αντίθετα, οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζονται πιο αισιόδοξοι, με το 57% να πιστεύει ότι το κόμμα θα ανασυνταχθεί.

Η ακρίβεια αναδεικνύεται ως το πιο σημαντικό πρόβλημα της χώρας με 29,9%, ενώ οι τιμές της ενέργειας ακολουθούν, μαζί με ζητήματα όπως οι μισθοί, η δημογραφία, η κλιματική αλλαγή και οι φυσικές καταστροφές. Επιπλέον, το 69% των πολιτών πιστεύει ότι η χώρα κινείται σε λάθος κατεύθυνση.