Στον Νικόλα Φαραντούρη που σε δήλωσή του σε τηλεοπτικό σταθμό είπε ότι «οι εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ θα μπορούσαν να εκτονώσουν την κρίση» απάντησε ο αδελφός του Στέφανου Κασσελάκη, Στέλιος.

Ο αδερφός του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ άφησε αιχμές για τα μαύρα ταμεία στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης τονίζοντας «το μαύρο/άσπρο χρήμα που στήριζε το κόμμα και γι’αυτό το λόγο τα κομματικά ΜΜΕ πληρώνονταν πως θα το λύσει ο “νέος” αρχηγός;».

«Θα δωρίσεις και εσύ όπως και οι υπόλοιποι βουλευτές άσπρα στο κόμμα; Άλλωστε τη γνωρίζεις πολύ καλά την κατάσταση. Και πως θα ξανακάνετε εκλογές; Με τι χρήματα; Ας βάλει το χέρι στη τσέπη ο κος Τσίπρας και η κα Γεροβασίλη που συνεχώς υπονόμευαν τον Στέφανο όπως και αποδέχθηκε έμπρακτα στο Συνέδριο. Θα είναι ντροπή να ξανά ζητήσετε από τον κόσμο να στηθεί στις ουρές και να πληρώσει πάλι» είπε.

Ο Στέλιος Κασσελάκης ανέφερε επίσης απευθυνόμενος στον Νικόλα Φαραντούρη πως: «εάν ο Στέφανος σου έκανε πόλεμο εσωκομματικό πριν τις εκλογές και δεν σε στήριζε, όπως όλοι μας, θα είχες επιτυχία; Λες και ξαναλές ότι χιλιάδες κόσμος σε ψήφισε ο κόσμος στις Ευρωεκλογές… γιατί απλά είσαι αξιόλογο άτομο; Ή γιατί ο κόσμος επίσης ψήφισε το κόμμα του Κασσελάκη;».