«Δεν με έχουν καλύψει οι εξηγήσεις της, έχει ζητηθεί η παραίτησή της και δεν έχει απαντήσει. Δεν έχει απαντήσει σε τίποτα, ούτε τηλεφωνήματα, ούτε sms, ούτε και whatsapp. Η απάντηση στα μηνύματα είναι ελάχιστο δείγμα ανταπόκρισης που θα έπρεπε να υπάρχει», είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, για το θέμα της διαγραφής της Αθηνάς Λινού μετά το ζήτημα που έχει προκύψει με τα οικονομικά στοιχεία του Ινστιτούτου Prolepsis.

«Δεν είμαι εισαγγελέας, αλλά υπάρχουν πράγματα που θα έπρεπε να έχουν διερευνηθεί πριν από την ένταξη στο ψηφοδέλτιο του κόμματος. Είναι μάθημα για όλους στον ΣΥΡΙΖΑ», πρόσθεσε.

«Το ζήτημα της κυρίας Λινού είναι εντελώς διαφορετικό από το ζήτημα του Παύλου Πολάκη. Θεωρώ ότι η στάση του εκείνη την ημέρα ήταν αντιπαραγωγική. Από εκεί και πέρα, για τη στάση του προέδρου της Βουλής, που αποκάλεσε τον Παύλο ”ζήτουλα”, το θεωρώ απαράδεκτο […] και θέλω να πω ξεκάθαρα ότι δεν ανεχόμαστε από κανέναν της ΝΔ να μας κουνάει το δάχτυλο. Εκείνοι είναι που δεν διαγράφουν βουλευτές που δεν ξέρουν αν το γένος μου είναι αρσενικό ή θηλυκό, και τους κρατάνε αν και έχουν 158 βουλευτές», είπε ο Στέφανος Κασσελάκης.

«Το ότι διαφωνούσε μαζί μου από την πρώτη εβδομάδα το άκουσα χθες πρώτη φορά. Δεν νοείται να υπάρχει πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας που να διαφωνεί με τον πρόεδρο του κόμματος» είπε ο κ. Κασσελάκης, μιλώντας στο «Live News» για όσα δήλωσε ο Σωκράτης Φάμελλος κατά τη διάρκεια της χθεσινής «θυελλώδους» συνεδρίασης.

«Έχω κάνει μια νέα εισήγηση, για να είναι πιο αποδοτική η κοινοβουλευτική μας ομάδα. Τη συζήτηση με τον κ. Φάμελλο, όσον αφορά στην πρόθεσή μου να μεταβεί από τον ρόλο που είχε μέχρι χθες, την είχαμε κάνει πριν από ένα μήνα. Άρα δεν ισχύει ότι το έμαθε πρώτη φορά χθες», επισήμανε.

«Όποιος θέλει να με προκαλέσει είμαι ανοιχτός»

«Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η βάση του», σχολίασε ακόμα ο πρόεδρος του κόμματος, κληθείς να σχολιάσει ότι το κόμμα βγήκε χθες διαιρεμένο από τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.

«Το κόμμα θα αλλάξει, θα γίνει ένα σύγχρονο κόμμα και τα μέλη, που είναι η βάση, θα αποκτήσουν επιτέλους δύναμη. Αυτός είναι ο ΣΥΡΙΖΑ. Όπως έχω πει ξεκάθαρα, εάν αμφιβάλλουν για τη στήριξη που έχω από τη βάση του ΣΥΡΙΖΑ, ας με προκαλέσουν. Δεν έχω κανένα πρόβλημα», κατέληξε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Η ανάρτηση του Πολάκη μετά τις πληροφορίες για τη διαγραφή της Λινού: «Απλά δικαίωση»

Μια ανάρτησή του στα social media έκανε ο Παύλος Πολάκης μετά τις πληροφορίες για επικείμενη διαγραφή της Αθηνάς Λινού.

«Τι να πω τώρα… ΑΠΛΑ ΔΙΚΑΙΩΣΗ!! (και μάθημα σε αυτούς που νόμισαν πως βρήκαν την ευκαιρία να ξεμπερδέψουν μαζί μου… εντός και εκτός…).

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΒΑΘΕΙΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ!!

ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΠΕΦΤΕΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ!!», έγραψε ο Παύλος Πολάκης.

Τι να πω τωρα….ΑΠΛΑ ΔΙΚΑΙΩΣΗ!!(και μαθημα σε αυτους που νομισαν πως βρηκαν την ευκαιρια να ξεμπερδέψουν μαζι μου ……

Posted by Παυλος Πολακης on Wednesday, August 28, 2024