Στη Δικαιοσύνη ανακοίνωσαν ότι θα προσφύγουν ο Σωκράτης Φάμελλος και η Δώρα Τσαμπάζη, με εξαιτίας μιας ανάρτησης στο Χ που έγραφε ότι έχουν σχέση και έκαναν καλοκαιρινές διακοπές στο εξοχικό της Έφης Αχτσιόγλου.

Συγκεκριμένα στην ανάρτηση γράφτηκε το εξής:

«Ο Φάμελλος δεν διέθεσε ούτε ένα ευρώ για τα κομματικά media του ΣΥΡΙΖΑ γιατί απλά δεν θέλει. Έκανε όμως τις διακοπές του όλο τον Αύγουστο μαζί με τη νέα του σύντροφο Δώρα Τσαμπάζη και φιλοξενήθηκαν στο εξοχικό της Αχτσιόγλου στο Πήλιο για πέντε μέρες».

Έντονα αντέδρασε ο Σωκράτης Φάμελλος:

«Διαμαρτύρομαι έντονα και σας καλώ να ανακαλέσετε άμεσα την απολύτως ψευδή και δυσφημιστική ανάρτησή σας σε βάρος μου και να προβείτε στην αναγκαία αποκατάσταση, διαφορετικά θα κινηθώ δικαστικά εναντίον σας», έγραψε ο κ. Φάμελλος.

Άμεση ήταν και η αντίδραση της Δώρας Τσαμπάζη.

Την αντίδρασή της εξέφρασε και η Έφη Αχτσιόγλου στο σπίτι της οποίας στο Πήλιο φιλοξενήθηκαν, σύμφωνα με την ανάρτηση, ο κ. Φάμελλος με την κ. Τσαμπάζη.

Στέφανος Κασσελάκης: «Η χυδαιότητα έχει υπερβεί κάθε όριο – Το ζούμε πλέον καθημερινά»

Τη στήριξή τους και στους δύο εξέφρασε στο X ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης.

«Στηρίζω αμέριστα τον Σωκράτη Φάμελλο απέναντι στην αήθη επίθεση που δέχτηκε. Τα ίδια αισθήματα στήριξης και συμπαράστασης τρέφω προς τη Δώρα Τσαμπάζη, με την επισήμανση ότι θα έπρεπε στην περίπτωση της να είναι δύο φορές προσεκτικοί, διότι γνωρίζουν τι πέρασε. Όμως η χυδαιότητα έχει υπερβεί κάθε όριο και το ζούμε πλέον καθημερινά».

Ο κάτοχος του ανώνυμου λογαριασμού πάντως προς το παρόν δεν κάνει πίσω ούτε αποσύρει την ανάρτησή του λέγοντας χαρακτηριστικά:

Από πότε η αλήθεια είναι δυσφήμιση; Κρατήστε τη χαιρεκακια σας για άλλους. Δε με αγγίζει η σ….ψυχιά σας. Στον πόλεμο πας με όπλα Όχι με λουλούδια. Οκ μάσκες έχουν πέσει.