Θέμα ηγεσίας στον ΣΥΡΙΖΑ έθεσε, σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος, ο Παύλος Πολάκης.

Ειδικότερα, ο βουλευτής Χανίων φέρεται να ανέφερε ότι «η σημερινή ηγεσία δεν μπορεί να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις των καιρών».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Στέφανος Κασσελάκης απάντησε στον Παύλο Πολάκη: «Δεν σηκώνω το γάντι. Όποιος θέλει ας κάνει μομφή στην Κεντρική Επιτροπή».

Σημειώνεται ότι η σχέση μεταξύ Παύλου Πολάκη και Στέφανου Κασσελάκη κλονίστηκε μετά τη διαγραφή του βουλευτή από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, αφότου επιτέθηκε λεκτικά σε συνεργάτιδα του υπουργού Υγείας, Άδωνη Γεωργιάδη, στη συνεδρίαση της Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων, επεισόδιο που έκανε την Αθηνά Λινού να ξεσπάσει σε κλάματα.

Νέα επίθεση Πολάκη κατά Λινού: «Εγώ σε θέματα διαφάνειας ούτε ξεχνώ ούτε συγχωρώ»

Ο Παύλος Πολάκης, με νέα ανάρτησή του, επανήλθε σήμερα στο θέμα του Ινστιτούτου «Πρόληψη», ζητώντας την παρέμβαση της δικαιοσύνης «για τα εκατομμύρια των απευθείας αναθέσεων στο ζεύγος Λινού», όπως γράφει.

«Το Ινστιτούτο, το οποίο έχει τη νομική μορφή «Αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρίας», είχε συνάψει από το 2015 μέχρι σήμερα διαδοχικές ετήσιες Προγραμματικές Συμβάσεις με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και τροφοδοτούσε με λεγόμενα «υγιεινά γεύματα» ορισμένα σχολεία, αντί αμοιβής που έφτασε να είναι 1.000.000 ευρώ τον χρόνο. Το συνολικό ποσό για τα έτη από το 2018 και μετά ανέρχεται σε 4.400.000 ευρώ!», γράφει ο ανεξάρτητος (πλέον) βουλευτής.

«Δεν μπορεί βουλεύτρια ενός κόμματος, που καταγγέλλει το καθεστώς των απευθείας αναθέσεων, όπως έχει κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ μέχρι τώρα, να έχει πρωτοστατήσει η ίδια σε σειρά απευθείας αναθέσεων και μάλιστα σε στενή συνεργασία με τη διακυβέρνηση και το περιβάλλον Μητσοτάκη. Τελεία και παύλα σε αυτό!», συνεχίζει σε άλλο σημείο στη μακροσκελή ανάρτησή του.

ΕΠΕΙΔΗ ΕΓΩ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΗΘΙΚΗΣ ΟΥΤΕ ΞΕΧΝΩ ΟΥΤΕ ΣΥΓΧΩΡΩ!!Κα Λινου:Παρτε άλλη μια μεταμεσονυχτια αναρτηση…

Posted by Παυλος Πολακης on Wednesday, August 21, 2024