Συνεχίζεται η αντιπαράθεση Νέας Δημοκρατίας και ΣΥΡΙΖΑ για τη λεκτική επίθεση του Νίκου Παππά σε αστυνομικό, με τον ευρωβουλευτή να δίνει νέα απάντηση σε «προβοκάτορες» και «τρολ» υποστηρίζοντας ότι η δημοσιοποίηση ιδιωτικών συνομιλιών είναι ρητά απαγορευμένη από τον νόμο.

Σε σημερινή του δήλωση, ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Ρωμανός, τονίζει πως «μετά τη χθεσινή ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ που για μια ακόμη φορά κάλυψε την αμηχανία του για τον άθλιο ευρωβουλευτή του με χυδαίες προσωπικές συκοφαντικές επιθέσεις, είναι πλέον επίσημο ότι η συμπεριφορά Παππά είναι συμπεριφορά ΣΥΡΙΖΑ και Κασσελάκη.

Οι χυδαίες επιθέσεις σε ύφος υποκόσμου κατά δύο τουλάχιστον αστυνομικών (και όχι του αστυνομικού που φωτογράφισε ο προπαγανδιστικός μηχανισμός της Κουμουνδούρου), οι άθλιες σεξιστικές συμπεριφορές, οι εκβιασμοί, οι “ψόφοι”, οι απειλές για επιθέσεις σε πολίτες που έχουν “φακελωμένους”, στα σπίτια τους και στις οικογένειές τους και όλα όσα αποκαλύπτονται καθημερινά, είναι επιθέσεις με τη σφραγίδα ΣΥΡΙΖΑ και Κασσελάκη.

Όλα αυτά για τον ΣΥΡΙΖΑ του κ. Κασσελάκη -και προφανώς για όλα τα μέλη και τα στελέχη του, καθότι κανείς δεν αντιδρά- είναι κανονικά, “αφού λέγονται σε προσωπικές συνομιλίες”.

Δυστυχώς ο ΣΥΡΙΖΑ, του οποίου πραγματικό αφεντικό παραμένει ο κ. Πολάκης, και ο φοβισμένος και άφωνος πρόεδρός του, εκπροσωπούν τον υπόκοσμο, τις απειλές και τη χειρότερη μορφή φασισμού».

Απαντώντας λίγη ώρα αργότερα στον κ. Ρωμανό, ο ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε σε ανακοίνωσή του: «Κάνει μεγάλο λάθος ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, κ. Νίκος Ρωμανός, εάν νομίζει ότι η άθλια επιχείρηση παραπληροφόρησης σε βάρος του ΣΥΡΙΖΑ και του ευρωβουλευτή του, κ. Νίκου Παππά, είναι κάποια επικοινωνιακή “κότα με τα χρυσά αυγά” για την κυβέρνηση του Κυρ. Μητσοτάκη, που θα την “ξεπλύνει” από τις στάχτες που άφησαν στο πέρασμά τους οι φλόγες που κατέκαψαν τη χώρα και τη μισή Αττική.

Επίσης, αν θέλει τόσο πολύ να μιλήσει για φασισμό, του αφιερώνουμε μερικές αναρτήσεις, του… θιγόμενου πρώην αστυνομικού και Νεοδημοκράτη, που είχαν ως στόχο τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη, και δεν ενεργοποίησαν κανένα Δεξιό αντανακλαστικό καθωσπρεπισμού:

“Το άρρωστο μου….ο των διεστραμμένων λεχριτών Αριστερών “Ελλήνων”!!! Και βάζω το “Ελλήνων” σε ιδιωματικά διότι Έλλην και Αριστερός δεν συνάδουν!!!!!”.

“Ότι πιο άρρωστο, αηδιαστικό και εμετικό στην Ελλάδα μας, το εκπροσωπεί το γλοιώδες αυτό ζευγάρι των ανοιχτοκ….ν!!! Αυτό το άθλιο ζευγάρι θέλει το 2027 να μπει στο Μαξίμου!!!!! Θα το επιτρέψουμε;”.

“Αυτός ο γαμ…ος καρ….ης ζήτησε πριν λίγο να παραιτηθεί η κραταιά κυβέρνηση των 158 Βουλευτών και να πάμε σε διπλές εκλογές τον Ιούνιο ώστε να γίνει ο επόμενος πρωθυπουργός!!!”.

Μετά από αυτές τις καταθέσεις ψυχής και ήθους, ας επαναλάβουν η ΝΔ, η κυβέρνηση και ο κ. Ρωμανός τις ενστάσεις τους υπερασπιζόμενοι τα φασιστικά “παρατράγουδα”…».

Το νέο ηχητικό και η απάντηση του Νίκου Παππά

Χθες, νέο ηχητικό ήρθε στο φως της δημοσιότητας, όπου ακούγεται ο Νίκος Παππάς να εκτοξεύει απειλές και να βρίζει χυδαία. Μέσα από ένα story στο Instagram, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε πως η δημοσιοποίηση ιδιωτικών συνομιλιών είναι απαγορευμένη από τον νόμο, ενώ στη συνέχεια παρέθεσε μερικά από τα υβριστικά μηνύματα που δέχθηκε.

«Λοιπόν για τους “Ρομπέν των Δασών” προβοκάτορες, να ενημερώσω ότι η δημοσιοποίηση ιδιωτικών συνομιλιών και δεδομένων είναι ρητώς απαγορευμένη από τον νόμο, του οποίου εσείς αυτοχριστήκατε υπερασπιστές. Επίσης, να ενημερώσω ότι δεν σηκώνομαι το πρωί και λέω “αχ, δεν έχω τίποτα να κάνω, ας τσακωθώ με όποιον βρω”. Από τον οχετό που λαμβάνω, ανεξαρτήτως από πού προέρχεται, από φασίστες, από αστυνόμους, από μπασκετμπολίστες, θα τους απαντάω όπως τους αξίζει. Δεν θα σταματήσει αυτό, για τα πρακτικά και μόνο μπορείτε να δείτε μερικά από τα μηνύματα που λαμβάνω κατά καιρούς – αυτές τις ομορφιές. Μην κουράζεστε, λοιπόν, τα τρολάκια. Θα σας βγάζω εγώ από τον κόπο και θα σας δείχνω συνομιλίες.

Το θέμα που καίει λοιπόν, όμως, δεν είναι οι προσωπικές μου συνομιλίες με φασιστοειδή, ακροδεξιούς και λοιπούς, αλλά η πραγματική φωτιά καίει που απέτυχε αυτή η κυβέρνηση της πλάκας να σβήσει. Συνεχίζεται και αμολάτε χαρταετό. Καλό αποκαλόκαιρο εκεί στο μπιτσόμπαρο του Μαξίμου, που ασχολείται μαζί μου!», είπε ο Νίκος Παππάς.

Ο ΣΥΡΙΖΑ υπερασπίστηκε τον ευρωβουλευτή του, εξαπολύοντας ταυτόχρονα επίθεση «στην κυβέρνηση Μητσοτάκη και στα πληρωμένα της πιστόλια».

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Η κυβέρνηση Μητσοτάκη και τα “πληρωμένα της πιστόλια”, από ΜΜΕ ως τρολ του διαδικτύου, έχουν δυστυχώς αναγάγει σε καθημερινή τακτική τις επιχειρήσεις “δολοφονίας χαρακτήρα“, δηλητηριάζοντας επικίνδυνα τη δημόσια σφαίρα. Μια τέτοια επιχείρηση έχουν εξαπολύσει τις τελευταίες μέρες και κατά του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Νίκου Παππά».

Υποστήριξε ότι «κατά την προσφιλή τακτική της μονταζιέρας, επιστράτευσαν επιλεγμένα αποσπάσματα διαλόγων, βίντεο και “ηχητικά αποσπάσματα” που διακινούν ακροδεξιές ομάδες, ψεύδη περί αστυνομικών που δεν είναι πια αστυνομικοί, και αφού απέκρυψαν τις απειλές, τις κατάρες και τον οχετό ύβρεων σε βάρος του Ν. Παππά και των οικείων του, έφτιαξαν έναν πολτό κατηγοριών που αναπαρήγαγαν τα φιλικά τους ΜΜΕ, περνώντας υποκριτικά και προς αποπροσανατολισμό στη “θεσμική” επίθεση προς τον πραγματικό τους στόχο, τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και τον πρόεδρό του, μεταξύ άλλων με δηλώσεις του Παύλου Μαρινάκη και των ευρωβουλευτών της ΝΔ τάχα υπέρ “αξιών και ιδεωδών”».

Επιστρέφοντας τις βολές, κάλεσε τη ΝΔ «να ασχοληθεί με τα ακροδεξιά, ρατσιστικά, ομοφοβικά και άλλα “μπουμπούκια” που έχουν βρει στέγη και τροφή στους κόλπους της και ας αφήσει κατά μέρος την εκτόξευση λάσπης εναντίον των πολιτικών αντιπάλων. Απόλυτος σεβασμός στους αστυνομικούς που δρουν στο πεδίο, όχι σε σταγονίδια που η ίδια η αστυνομία έχει αποβάλει από τους κόλπους της κι αυτοί σπεύδουν να υπερασπιστούν. Που χρησιμοποιούσαν χυδαίους, ομοφοβικούς, χαρακτηρισμούς για τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Και μια υπενθύμιση: αν εκτρέφεις το φίδι του φασισμού, κάποια στιγμή θα σε δαγκώσει».

Εν είδει υστερόγραφου αναφέρθηκε στον εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ λέγοντας: «Όσο για τον ανεκδιήγητο κ. Ρωμανό, ας ασχοληθεί καλύτερα με τα “παρατράγουδα” της ανίκανης κυβερνητικής πολιτικής που έχει επιτρέψει να καεί η μισή Αττική και να φτάσει η φωτιά στο Χαλάνδρι».