Ο Άδωνις Γεωργιάδης επανέρχεται με νέα ανάρτηση κατά του Στέφανου Κασσελάκη με αφορμή τους απλήρωτους εργαζόμενους στα κομματικά ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο υπουργός Υγείας αναφερόμενος στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ τονίζει πως «εάν αντί να κάνει τόσες αναρτήσεις εναντίον μου, ξόδευε τόση ενέργεια για να βρει λύση για τους απλήρωτους μισθούς και τα απλήρωτα δώρα στους εργαζομένους του, ίσως να κατάφερναν και αυτοί να πάνε διακοπές όπως αυτός».

Αναλυτικά η ανάρτηση του υπουργού Υγείας

«Ζητώ συγγνώμη από τον Στέφανο Κασσελάκη που του χάλασα τις διακοπές του στη Μύκονο και τον ανάγκασα να κάνει από χθες τόσες απεγνωσμένες αναρτήσεις εναντίον μου, αλλά α) δεν έβγαλαν εργαζόμενοι δικοί μου ή της ΝΔ ανακοίνωση εναντίον μας αλλά αντιθέτως έβγαλαν ανακοίνωση οι εργαζόμενοι των ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ και η ΕΣΗΕΑ ενάντιον του. Β) εάν αντί να κάνει τόσες αναρτήσεις εναντίον μου, ξόδευε τόση ενέργεια για να βρει λύση για τους απλήρωτους μισθούς και τα απλήρωτα δώρα στους εργαζομένους του, ίσως να κατάφερναν και αυτοί να πάνε διακοπές όπως αυτός…» έγραψε στο twitter ο υπουργός Υγείας.