Την οργισμένη αντίδραση του Κώστα Ζαχαριάδη προκάλεσε τουίτ, γνωστού ανώνυμου λογαριασμού που υποστηρίζει τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Στέφανο Κασσελάκη και αναφέρεται στο δημοψήφισμα του 2015.

Συγκεκριμένα ο λογαριασμός «Πεν Νταλαούρα» αναφερόμενος στο δημοψήφισμα έγραψε πως η συγκεκριμένη ημέρα «που τα όχι γίνανε ναι» είναι και η μέρα «που ξεκίνησε η πορεία από το 36% στο 17%». Παράλληλα το χαρακτηρίζει «ένα από τα μεγαλύτερα λάθη του ΣΥΡΙΖΑ» και καλεί τον Στέφανο Κασσελάκη που όπως λέει «δεν φέρει ευθύνη γι’ αυτό», «να κόψει τον ομφάλιο λώρο που μας συνδέει με την ασυνέπεια» σε μια ευθεία βολή κατά του Αλέξη Τσίπρα.

Από την πλευρά του ο Κώστας Ζαχαριάδης, τονίζει ότι «πίσω από τα προσωπεία των ανώνυμων τρολ ακούγεται για πρώτη φορά δήθεν στον χώρο μας μια κριτική που μέχρι χθες την ακούγαμε μόνο από τη δεξιά και τη διαπλοκή».

Σημειώνει χαρακτηριστικά πως «πίσω από την ανωνυμία που κρύβονται κάποιοι υποστηρικτές του Κασσελάκη φαίνεται καθαρά η επιχειρηματολογία και η ατζέντα του Μητσοτάκη και της Ζωής».
Και καταλήγει «Όποιος δεν έχει παρελθόν, δεν έχει και μέλλον!»