Για τις εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ και τις πολλές υποψηφιότητες που εκδηλώθηκαν για την προεδρία μίλησε το ιστορικό στέλεχος του κόμματος και πρώην υπουργός, Κώστας Σκανδαλίδης.

«Είναι υπόθεση των προοδευτικών δυνάμεων να ανοίξουν αυτή τη συζήτηση και να δώσουν μια πειστική απάντηση. Το επιτελικό κράτος του κ. Μητσοτάκη αποδοκιμάστηκε. Προγραμματικά είμασταν καλύτεροι από τους άλλους. Είμασταν μη τοξικοί. Είμασταν θεσμικοί και μακριά από τη μεγάλη πόλωση» ανέφερε λέγοντας ότι «χάσαμε λιγότερο από τους άλλους».

Μιλώντας στην ΕΡΤ, σχολίασε τις μέχρι στιγμής, υποψηφιότητες καθώς και τη δήλωση του κ. Ανδρουλάκη περί «πασαρέλας προσωπικών φιλοδοξιών» χαρακτηρίζοντας την ως «ατυχή».

«Δεν είναι πασαρέλα το ότι κάποιος θέλει να δώσει λύσεις, όπως το εννοεί ο ίδιος. Το ΠΑΣΟΚ έχει στελέχη που θέλουν να προσφέρουν. Αν αυτά τα στελέχη μαζέψουν 300.000 ανθρώπους να ψηφίσουν είναι ένα καινούργιο ξεκίνημα για το ΠΑΣΟΚ».

Πρόσθεσε δε ότι «το κόμμα πρέπει να ανασυνταχθεί για να μπορέσει να επικοινωνήσει ξανά με τη βάση». Σχετικά με τη λειτουργία των οργάνων σχολίασε ότι «δεν ήταν στην καλύτερη τους στιγμή».

Ερωτηθείς για τον Χάρη Δούκα και το εάν μπορεί να είναι ταυτόχρονα δήμαρχος της Αθήνας και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, εφόσον εκλεγεί απάντησε ότι «θα δούμε τι θα παρουσιάσει. Η υποψηφιότητά του δεν είναι ασύμβατη».