Πολλές είναι οι καταγγελίες των εργαζομένων του διεθνούς αερολιμένα Αθηνών, σύμφωνα με τις οποίες το περιστατικό με αρνητικό πρωταγωνιστή τον πρώην Υπουργό, Λευτέρη Αυγενάκη με υπάλληλο του αεροδρομίου δεν ήταν διάρκειας μερικών δευτερολέπτων, όπως φαίνεται και στο βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο κύριος Αυγενάκης ήταν εξαγριωμένος για αρκετά λεπτά ύστερα από το περιστατικό βιαιοπραγίας στον 22χρονο υπάλληλο, όπως υποστηρίζουν συνάδελφοι του νεαρού άνδρα που ήταν παρόντες.

Όπως περιγράφει στην εκπομπή LiveNews ο Δημήτρης Καραγεωργόπουλος, μέλος της εκτελεστικής επιτροπής της ΟΣΕΥΠΕ, ο βουλευτής ήταν σε έξαλλη κατάσταση και κλωτσούσε τα καθίσματα που υπάρχουν στο χώρο επιβίβασης, ενώ ούτε η παρουσία του αστυνομικού και οι προσπάθειες του να τον ηρεμήσει είχε αποτέλεσμα.

«Οι καταγγελίες που έχουμε τις 3 τελευταίες μέρες και προσπαθούμε και εμείς να κάνουμε ρεπορτάζ εντός εισαγωγικών, είναι ότι το περιστατικό συνεχίστηκε. Δεν είναι μόνο αυτά τα δέκα δευτερόλεπτα που υπάρχουν στο βίντεο. Υπάρχει ένα υλικό τουλάχιστον επτά λεπτών. Μετά βγήκε έξω από τον γκισέ ο κύριος Αυγενάκης και προκάλεσε επεισόδιο κλοτσώντας καθίσματα. Εμφανίστηκε όπως μεταφέρουν οι εργαζόμενοι. Ύστερα από πρόσκληση των υπολοίπων συναδέλφων του θύματος εμφανίστηκε αστυνομικός από το τμήμα ελέγχου διαβατηρίων. Ο δόκιμος αστυνομικός προσπάθησε να ενημερώσει τον κύριο Αυγενάκη και να τον ηρεμήσει και με το χέρι του προσπάθησε να τον απωθήσει λέγοντας του «κύριε Υπουργέ διαπράττετε αδικήματα». Εκείνη τη στιγμή σύμφωνα με τις καταγγελίες των εργαζομένων άρχισαν οι απειλές και οι φωνασκίες σε βάρος και του αστυνομικού», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κύριος Καραγεωργόπουλος.

«Τι δουλειά είχε ένας πρώην Υπουργός, ένας άνθρωπος με αξίωμα που είχε ασκήσει εξουσία να βρίσκεται σε τόσο απειλητική απόσταση από έναν εργαζόμενο και δεν επιτρέπεται», κατέληξε.

«Μη με ακουμπάτε, έχω ασυλία»

Όπως ανέφερε ο Δημήτρης Παπαγεωργόπουλος, ούτε η παρουσία του αστυνομικού στάθηκε ικανή ώστε να ηρεμήσουν τα πνεύματα, με τους αυτόπτες μάρτυρες να αναφέρουν πως οι προκλήσεις συνεχίστηκαν, ενώ προσπάθησε να «πουλήσει τσαμπουκά», απειλώντας τον δόκιμο πως θα τον μεταθέσει δυσμενώς.

Δείτε το σχετικό βίντεο: