Το «γάντι» στον Στέφανο Κασσελάκη για το πόθεν έσχες συνεχίζει και πετά η κυβέρνηση, καλώντας τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να καταθέσει την αρχική του δήλωση καθώς όπως τονίζει η πλατφόρμα είναι ανοιχτή.

Κυβερνητικές πηγές απαντώντας στον κ. Κασσελάκη τονίζουν:

«Τα μέλη της Κυβέρνησης θα καταθέσουν τις ετήσιες δηλώσεις πόθεν έσχες τους έως τις 30 Ιουνίου. Ας ελπίσουμε ότι και ο κ. Κασσελάκης θα κάνει το ίδιο κάποια στιγμή με τη δική του αρχική», είπαν κυβερνητικές πηγές

Ας σταματήσει ο ΣΥΡΙΖΑ, για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα και να διαχειριστεί τα πολλά μέτωπα που έχουν ανοίξει για τον πρόεδρό του, να συγχέει, μετά το μονοσέλιδο excel, σε μια ομιλία φιάσκο, τις αρχικές με τις ετήσιες δηλώσεις πόθεν έσχες.

Όσα ψέματα κι αν προσπάθησε να πει ο κ. Κασσελάκης, η αλήθεια είναι μια: η πλατφόρμα είναι ανοιχτή και τον περιμένει για να κάνει επιτέλους τη δική του αρχική δήλωση. Μετά από αυτό προφανώς θα δημιουργηθούν ακόμη περισσότερα ερωτήματα».

Στο ζήτημα αναφέρθηκε χθες και ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος μιλώντας στον ΑΝΤ1 τόνισε ότι ο κ. Κασσελάκης θα μπορούσε πολύ απλά να είχε καταθέσει το πόθεν έσχες του, όπως είχε νομική υποχρέωση, πέρυσι μετά την εκλογή του στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ.