Με το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ και άλλοτε βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Θανάση Οικονόμου, συντάχθηκε με ανάρτησή του ο βουλευτής Χανίων, Παύλος Πολάκης, παρά το γεγονός πως η Κουμουνδούρου έχει «αδειάσει» το στέλεχός της, τονίζοντας πως «δεν εγείρουμε θέμα για τα προηγούμενα Πόθεν Έσχες του πρωθυπουργού».

Ο Θανάσης Οικονόμου, σε δηλώσεις του, κατήγγειλε δύο πρώην στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και της Επιτροπής Πόθεν Έσχες της Βουλής πως είχαν «συναλλαγή» με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, για να τον «καλύψουν για το Πόθεν Έσχες του». Στην ανάρτησή του, ο Παύλος Πολάκης αναφέρει: «Με τον Θανάση Οικονόμου, χωρίς άλλο σχόλιο προς το παρόν. Γιατί εγώ δεν ξεχνώ».

Με το Θανάση Οικονομου στο συνεδριο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.Χωρις άλλο σχολιο…………..προς το παρον !Γιατι εγω δεν ξεχνω!

Posted by Παυλος Πολακης on Wednesday, June 5, 2024

Ξανθός: «Δεν είμαι στον ΣΥΡΙΖΑ, γιατί δεν θέλω να ντρέπομαι»

Αντίθετα από τον άλλοτε αναπληρωτή υπουργό Υγείας, ο τότε προϊστάμενός του, Ανδρέας Ξανθός, και σήμερα μέλος της Νέας Αριστεράς σε αρθρογραφία του στην τοπική εφημερίδα «Ρέθεμνος» επιτίθεται με σκληρούς χαρακτηρισμούς κατά του ΣΥΡΙΖΑ και του Στέφανου Κασσελάκη, χωρίς όμως να τους αναφέρει, γράφοντας χαρακτηριστικά:

«Γιατί δεν είναι λίγο να μην ντρέπεσαι για το κόμμα σου, για τα στελέχη και τους υποψήφιούς του, για δηλώσεις και συμπεριφορές που προσβάλλουν τις αξίες και το ήθος της Αριστεράς. Γιατί, τέλος, δεν είναι υπερασπίσιμη η πολιτική ρηχότητα, ο άσφαιρος αντι-Μητσοτακισμός, η «αδιαμεσολάβητη επαφή με τον λαό», ο νεο-αυριανισμός και η χυδαιότητα, το θολό και αταξικό “ελληνικό όνειρο”, που προβάλλεται ως η νέα Μεγάλη Ιδέα, αλλά στην πραγματικότητα είναι μια κακόγουστη αντιγραφή του -χρεωκοπημένου πλέον- “αμερικανικού ονείρου”».