Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, μίλησε σήμερα στον Alpha και στη Σταματίνα Τσιμτσιλή, και στη διάρκεια της συνέντευξής του μίλησε και για τη σύζυγό του, Μαρέβα, αλλά και στις επιθέσεις που εκείνη δέχεται.

Ο πρωθυπουργός ανέφερε συγκεκριμένα για τη σύζυγό του:

«Έχω ακούσει τόσα πολλά. Αυτό που με ενόχλησε πιο πολύ από όλα ήταν η ενορχηστρωμένη επίθεση στη σύζυγό μου και συνεχίζεται μέχρι και σήμερα. Έχει μηνύσει και βουλευτές της αντιπολίτευσης που επιμένουν στη λασπολογία. Είπα ότι θα πάω και μάρτυρας στο δικαστήριο. Εμείς έχουμε τα καλά και τα στραβά. Η οικογένεια που βάζει πλάτη είναι άτιμο, ανέντιμο πρόστυχο να κυνηγάς γυναίκες και παιδιά. Η συζήτηση συνεχίζεται ακάθεκτη και από τον σημερινό ΣΥΡΙΖΑ. Ο Πολακισμός με μισογυνισμό fake news συνεχίζεται ακάθεκτα. Περίμενα από έναν καινούριο αρχηγό να άλλαζε, αλλά…

Περάσαμε δύσκολα και είχε επιπτώσεις και στην ίδια. Είναι σκληρή γυναίκα η Μαρέβα. Έχει κερδίσει χρήματα, είναι επιχειρηματίας. Έβαλε την καριέρα της σε δεύτερη γραμμή, γιατί ήξερε ότι πολλά δεν μπορούσε να τα κάνει. Ε, όχι, να κατηγορείται και να την πυροβολούν έτσι. Γίνεται συστηματικά από το 2016 και τώρα με μεγαλύτερη ένταση.

Μας αρέσει να βγούμε να φάμε οι δυο μας, για εμάς δεν υπάρχει διάκριση δημόσιας και ιδιωτικής ζωής. Ο κόσμος είναι ευγενής και όσοι έρχονται να μου μιλήσουν και να εκφράσουν παράπονα το κάνουν με πολύ κόσμο.

Τα αντιμετωπίζω με το απαραίτητο χιούμορ και εγώ και η Μαρέβα. Μας αρέσει να καθόμαστε και σπίτι. Κάνουμε και ποδήλατο μαζί. Περπατάμε μαζί, παίζουμε τένις, μας αρέσει το βουνό και στους δύο. Μπορεί να τσακωθούμε για μικρά πράγματα. Η Μαρέβα είναι η φωνή που με κρατάει γειωμένο. Είμαι μερικές φορές λίγο ευέξαπτος, αλλά πάντα ακούω τι θα πει. Εμείς έχουμε περάσει από 40 κύματα, αλλά -να χτυπήσω ξύλο- είμαστε πολύ καλά. Κοιτάμε το μέλλον με αισιοδοξία, περνάμε καλά μαζί και απολαμβάνουμε την παρέα ο ένας του άλλου».