H Ελεονώρα Μελέτη ανέβασε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram που απαντάει σε ερωτήσεις των ακολούθων της σχετικά την υποψηφιότητα της στις ευρωεκλογές στις 9 Ιουνίου με τη Νέα Δημοκρατία.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια ζήτησε από σύζυγο της να διαλέξει τυχαίες ερωτήσεις, να τις γράψει σε ένα χαρτάκι και στη συνέχεια της έβαλε σε ένα μπολ, από το οποίο τις επέλεξε: «Εγώ αποφάσισα να απαντήσω σε δικά σας σχόλια σχετικά με την υποψηφιότητα στις ευρωεκλογές. Έχω ζητήσει από τον άντρα μου να διαλέξει μερικά από αυτά, είτε καλά είτε ”κακά”, να τα γράψει σε χαρτάκια ώστε τυχαία να διαβάσω μερικά live. Μιλάω σιγά για να μην ξυπνήσω κανέναν… ο γάτος παραμονεύει δίπλα, αν κ κάποια στιγμή περνάει από πίσω στο πλάνο ως γνήσιος ”μητσάρας”. Πάμε, κ ο Θεός μαζί μας» είπε στην αρχή του βίντεο η Ελεονώρα Μελέτη ενώ στη συνέχεια απάντησε στις ερωτήσεις.

Η πρώτη ερώτηση που κλήθηκε να απαντήσει η παρουσιάστρια ανέφερε: «Τι δουλειά έχεις εσύ στην Ευρωβουλή, που έχεις κάνει δουλειά τηλεκατίνας;» και η ίδια αποκρίθηκε: «Είναι κάτι το οποίο θα ήθελα να έχω την ευκαιρία να σας το απαντήσω αναλυτικά μετά από πέντε χρόνια».

Η επόμενη ερώτηση έλεγε: «Τι θες και μπλέκεις τώρα στην πολιτική;» με την υποψήφια ευρωβουλευτή να απαντά: «Δεν νιώθω ότι μπλέκω ακριβώς, νιώθω ότι μου δίνεται η ευκαιρία να ασχοληθώ μέσα από πιο επίσημους φορείς, με πράγματα που ούτως ή άλλως ασχολούμαι και με ενδιαφέρουν μέσα από παράλληλες δράσεις που κάνω μαζί με την τηλεόραση».

Η τρίτη ερώτηση τόνισε: «Θα μας πρήζεις και συ με τηλέφωνα και μηνύματα προκειμένου να σε ψηφίσουμε;» με την Ελεονώρα Μελέτη να επισημαίνει: «Η αλήθεια είναι πως όχι, δεν κάνω καμία παραδοσιακή προεκλογική εκστρατεία. Δεν έχω άλλωστε ούτε τα μέσα, δεν θέλω να επενδύσω ούτε τα χρήματα, δεν έχω το επιτελείο. Οπότε θα πάω συμβατικά, θα χρησιμοποιώ τα μέσα που έχω εδώ (social media)».

Δείτε το βίντεο: