Μιλώντας αρχικά αγγλικά, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος σχολίασε στη συνέχεια για τη νίκη του Στέφανου Κασσελάκη στις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ: «Βλέπω ότι όποιος μιλάει αγγλικά, πάει μπροστά, οπότε το κάνω κι εγώ. Τον κ. Κασσελάκη τον μάθαμε 15-20 Αυγούστου».

Σε δηλώσεις του στην εκπομπή «Super Κατερίνα» στον Alpha ανέφερε για τον Στέφανο Κασσελάκη: «Δεν τον έχω γνωρίσει προσωπικά, του εύχομαι καλή επιτυχία, κάθε καλό. Μπράβο στον ΣΥΡΙΖΑ για τις δημοκρατικές διαδικασίες που ακολούθησε».

«Είμαι το φως; Θα φέρω το φως; Αν δεν βλέπει τον εαυτό του σαν Μεσσία, μιλάμε για τον Λουκ Σκάιγουοκερ. Το Star Wars της πολιτικής. Ο Νταρθ Βέιντερ… Θα έρθει ο Κασσελάκης με το φωτόσπαθο να φέρει το φως σε μία καθημαγμένη Ελλάδα. Δεύτερον, είπε να πέσει η Δεξιά. Ποια Δεξιά; Κυβερνάει η Δεξιά στην Ελλάδα;», είπε στη συνέχεια.

«Ένα τελευταίο. Είναι ψέμα ότι η υποψηφιότητά του είναι κινηματική. Τον μάθαμε και εξελέγη μέσα σε ένα μήνα, γιατί τον έπαιζαν όλα τα ΜΜΕ που κατά τα άλλα λέμε ότι στηρίζουν την κυβέρνηση. Εγώ πιστεύω ότι ανήκουν στο ίδιο σύστημα Κασσελάκης και Μητσοτάκης», είπε ακόμη ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος.