Όσοι περίμεναν πως ο Φερνάντο Σάντος θα φανέρωνε πλάνο κι ενδεκάδα δυο -μόλις- μέρες πριν την πρεμιέρα του Euro κόντρα στην Πολωνία, απογοητεύτηκαν πλήρως. Ο Πορτογάλος τεχνικός της Εθνικής προτίμησε να μπερδέψει τα… πράγματα στο διπλό, ενώ έριξε ρυθμό και ταχύτητες στην προπόνηση του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

Για περίπου μία ώρα γυμνάστηκαν οι διεθνείς (η προπόνηση δεν ήταν ανοιχτή για το κοινό) και ο Φερνάντο Σάντος δεν θέλησε να διαχωρίσει τους διεθνείς στους αναμενόμενους βασικούς απέναντι στην Πολωνία και τους υπόλοιπους.

Παράλληλα, προτίμησε ένα χαλαρό πρόγραμμα, δίχως ιδιαίτερη ένταση –άλλωστε τέτοιου τύπου προπόνηση έχουν αρκετή το προηγούμενο διάστημα οι παίκτες της Εθνικής- στο οποίο ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στο δίτερμα, αλλά και στις ασκήσεις κυκλοφορίας με την μπάλα, μετά το καθιερωμένο ζέσταμα.

Σε ακόμη μια προπόνηση εκείνο που ξεχώρισε ήταν η καλή διάθεση αλλά και η αυτοπεποίθηση που δείχνουν οι Έλληνες ποδοσφαιριστής, οιωνός αν μη τι άλλο, θετικός ενόψει του ματς κόντρα στην Πολωνία, από το αποτέλεσμα του οποίου θα κριθούν πολλά αναφορικά με τις ελληνικές ελπίδες πρόκρισης.

Πηγή: sport-fm.gr