Ενώ πολλοί αναβάτες MotoGP ταξίδευαν στη Νότια Αμερική για να γνωρίσουν τη νέα πίστα της Αργεντινής, ο νικητής του Assen, Valentino Rossi προπονούνταν με την άνεσή του στις πλαγιολισθήσεις.

Στη φωτογραφία βλέπουμε έναν κατάκοπο VR46 δίπλα σε ένα κατασκόνιστο YZF, στο γκαράζ του μοτοράντσου που διαθέτει ο ιταλός πρωταθλητής κοντά στην Ταβούλια, την ιδιαίτερη πατρίδα του.

Από το πίσω λάστιχο της Yamaha συμπεραίνουμε ότι ο Rossi περισσότερο προπονείται στο flat-track και στις πλαγιολισθήσεις, παρά στο motocross, που το 2010, μετά από άσχημη πτώση του είχε κοστίσει τον ώμο.

Δίπλα του δε τις προηγούμενες ημέρες ήταν και μια πολύ γραφική φυσιογνωμία: ο γραφικός και λατρεμένος από τα ΜΜΕ Βρετανός Guy Martin που φαίνεται έφαγε μπόλικη από τη σκόνη του Rossi.

Αναβάτης του ΤΤ και μηχανικός φορτηγών ο Martin, είναι επίσης πασίγνωστος για τα φονικά του ατυχήματα σε αγώνες στο δρόμο, όπως το Isle of Man και το North West 200…

Πιο πίσω βλέπουμε το νέο ιταλικό αίμα, τους ταλαντούχους πιτσιρικάδες της Moto3 Nicolo Antonelli και Romano Fenati. Τακτικός στο μοτοράντσο είναι και ο ετεροθαλής αδελφός του Rossi, ο Luca που αγωνίζεται στο ιταλικό πρωτάθλημα CIV και πιθανολογείται ότι θα εμφανιστεί ως wildcard συμμετοχή στον αγώνα του Misano, στη Moto3 (15 Σεπτεμβρίου).