Μετά την επιτυχία και απήχηση της πρώτης «συνάντησης», η συνέχεια έρχεται ακόμα πιο δυνατή. Στην προσπάθεια για την ανάπτυξη και διάδοση του «χωμάτινου» χώρου, το dirtbike.gr σε συνεργασία με το Off Road Team, διοργανώνουν το 2ο Enduro Meeting στην Αττική, την Κυριακή στις 8 Δεκεμβρίου.

Σκοπός της συνάντησης είναι η διάδοση του αθλήματος, η μεταφορά και ανταλλαγή γνώσεων και απόψεων, η βοήθεια προς τους νέους αναβάτες για να γνωρίσουν το Enduro και τον κόσμο του.

Το Enduro Meeting είναι μια συνάντηση όλων όσων αγαπούν και στηρίζουν τον χωμάτινο αθλητισμό. Περιλαμβάνει όσα χρειάζονται για μια ξεχωριστή χωμάτινη Κυριακή τόσο για τους λάτρεις όσο και για την υπόλοιπη οικογένειά τους.

Το πρόγραμμα είναι πλούσιο και περιλαμβάνει Enduro – βόλτα, το βασικό συστατικό για ένα επιτυχημένο enduro event. Η διαδρομή είναι 70 χιλιόμετρα με ποικίλο βαθμό δυσκολίας, 6-7/10 στην σχετική κλίμακα και επιλογή για τα «pro» περάσματα.

Στο χώρο της εκδήλωσης, σε διαμορφωμένα περίπτερα – τέντες, εταιρείες και καταστήματα του χώρου θα προσφέρουν προϊόντα σε ειδικές για το event τιμές, καθώς και προϊόντα Stock.

Θα υπάρχει επίσης και επίσημη ενημέρωση για την χωμάτινη κίνηση όλου του έτους (Aγώνες, Εvent, Παρουσιάσεις) από τις αρμόδιες λέσχες, σωματεία καθώς και από τον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο.

Επειδή «νηστικό αρκούδι, enduro δεν κάνει», εκτός από το Blue Deep Café, στον χώρο θα λειτουργεί καντίνα για όλους τους επισκέπτες και τις παρέες όσων θα συμμετάσχουν στην εντουροβόλτα.

Ειδικός χώρος θα υπάρχει και για bazaar ιδιωτών. Στον χώρο αυτό θα πραγματοποιούνται κάθε είδους αγοραπωλησίες σε ιδιωτικό επίπεδο, από καινούργιο ή μεταχειρισμένο αντικείμενο σχετικό με το enduro.

O Λευτέρης Καρέτσος, ο Μάριος Πολυχρονιάδης και ο Λευτέρης Πίππος θα παρουσιάσουν ένα πρόγραμμα επίδειξης trial σε μια ειδικά διαμορφωμένη πίστα με τεχνητά εμπόδια, κάδους, λάστιχα, τσιμέντινους σωλήνες και αυτοκίνητα.

Στην mini πίστα Extreme Enduro οι εμπειρότεροι θα διδάξουν τους νεότερους για το πώς περνάμε τα… δύσκολα, χωρίς να λείψουν και οι επιδείξεις από τους πρωταγωνιστές του Ελληνικού Πρωταθλήματος.

Πάρτε λοιπόν γυναίκα, φίλους, παιδιά, σκυλιά και μην χάσετε την ευκαιρία να παραβρεθείτε σε αυτό το μοναδικό Enduro meeting που έχει στόχο να καθιερωθεί ως θεσμός.

Το 2o Enduro Meeting θα πραγματοποιηθεί στην λεωφόρο Σουνίου 21, στο κέντρο του οικισμού στην Παραλία Αναβύσσου, όπου υπάρχει το Blue Deep Lounge Cafe Bar και άπλετος χώρος parking.

Δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να γίνονται ηλεκτρονικά εδώ μέχρι την Πέμπτη 5/12, ώστε να γίνει ο ανάλογος προγραμματισμός.