Δραματικές θα είναι και απόψε οι εξελίξεις στη «Γη της ελιάς» στις 21:50, στο MEGA. Ο Στάθης και ο Δημοσθένης περνούν τη νύχτα τους στο κρατητήριο και το επόμενο πρωί πηγαίνουν στο αυτόφωρο.

Η Ιουλία μαθαίνει από τη Βασιλική για τη σύλληψη του Στάθη στη χαρτοπαικτική λέσχη και αρνείται να επικοινωνήσει μαζί του, ενώ παίρνει το παιδί και φεύγει αμέσως για την Αθήνα. Η Κούλα βγαίνει με τον Λουκά, και γνωρίζονται λίγο καλύτερα.

Η Αντιγόνη παρακαλεί τον Μάνο να την αφήσει να βλέπει τη μικρή Αγγελική έστω σαν θεία κι εκείνος τη διώχνει κακήν κακώς. Ο Μιχάλης με την Αφροδίτη κάνουν ακόμα μία συζήτηση και διαπιστώνουν ότι οι απόψεις τους στο ζήτημα του παιδιού δεν συγκλίνουν πουθενά.

Ο Παρασκευάς πηγαίνει στο σπίτι του Ανδρέα Βαρώτσου με σκοπό να τον «ψαρέψει» για τις προθέσεις του σχετικά με τη Χάιδω. Η Ιουλία ανακοινώνει στον Στάθη ότι χωρίζουν.

Πρωταγωνιστούν: Πασχάλης Τσαρούχας, Αντιγόνη Κουλουκάκου, Τάσος Ιορδανίδης, Δώρα Χρυσικού, Βασίλης Μίχας, Αντωνία Χαραλάμπους, Έλενα Χριστοφή, Πανίκος Πιλάλης, Ιφιγένεια Τζόλα, Νίκος Κοσώνας, συμβολαιογράφος ο Μάξιμος Μουμούρης, Αντιγόνη Νεοφύτου, Στέφανη Χαραλάμπους, Γιάννης Κρητικός, Αλέξανδρος Μαρτίδης, Μίλτος Χαρόβας, Ειρήνη Τάσσου, Ήβη Νικολαΐδου, Νικόλ Χριστοδούλου, Ζωή Γεράζη, Βάσω Παύλου, Ντόρις Κυριακίδου, Ευφροσύνη Κουτσουβέρη, Χαριτίνη Ηλιάδου, Βαρβάρα Ντέσκα, Κλειώ Κοντόκαλου, Αλεξάνδρα Ντούνη