Η Εκατερίνα από την ομάδα των Πράσινων αποχαιρέτησε το Survivor στο επεισόδιο της 25ης Οκτωβρίου, καθώς οι συμπαίκτες της την ψήφισαν και ηττήθηκε στο τελευταίο αγώνισμα.

Η ατμόσφαιρα στην ομάδα της είχε γίνει τεταμένη τις τελευταίες ημέρες, με τον Άγγελο και τον Βλαδίμηρο να δηλώνουν σε συνέντευξη τους ότι επιθυμούσαν την αποχώρησή της.

Στον αγώνα ισορροπίας, η Εκατερίνα αντιμετώπισε τον Μιχάλη και την Ελένη, αλλά δεν τα κατάφερε. Πριν φύγει, εξέφρασε την περηφάνια της για τον εαυτό της, τονίζοντας ότι αισθάνεται νικήτρια, αφού πέρασε 1,5 μήνα χωρίς σαμπουάν και καλλυντικά.

Οι Κίτρινοι είχαν την τύχη με το μέρος τους, κερδίζοντας την ομαδική ασυλία και απολαμβάνοντας ένα πιάτο sushi.

Ο Κέλι σχολίασε με χιούμορ τα περίεργα φαγητά που τους προσφέρθηκαν, δηλώνοντας ότι δεν είναι πολύ ψημένα.

Πριν από την αποχώρηση, οι Πράσινοι έλαβαν γράμματα από τις οικογένειές τους, προκαλώντας συναισθηματικές στιγμές, καθώς ο Άγγελος και η Ειρήνη ξέσπασαν σε κλάματα.

Από την άλλη πλευρά, η Γεωργία εξέφρασε την άποψή της για την Μαρία και τον Νίνο, λέγοντας ότι η Μαρία αναπτύσσει στρατηγικές, ενώ ο Νίνο είναι ο ηγέτης. Η Γεωργία αναφέρθηκε στη δυναμική των σχέσεών τους, λέγοντας ότι «πίσω από κάθε δυνατό άνδρα κρύβεται μία πιο δυνατή γυναίκα».

Η ψηφοφορία των Πράσινων που είχε ως αποτέλεσμα να αποχώρησει η Εκατερίνα.


Ο Βλαδίμηρος από την άλλη ισχυρίστηκε ότι το αδύναμο τμήμα της ομάδας είναι το γυναικείο προκαλώντας εντάσεις.