Η Αγγελική Νικολούλη, όπως πάντα αφοσιωμένη στο τηλεοπτικό της κοινό, έκανε την πολυαναμενόμενη εμφάνισή της το βράδυ της Παρασκευής, φέρνοντας στις οθόνες μας το νέο επεισόδιο του «Φως στο Τούνελ» μέσω του MEGA. Αυτή η πρεμιέρα, όμως, δεν ήταν απλώς μία ακόμα – ήταν η 30ή φορά που η δημοσιογράφος ξεκινάει δυναμικά μια νέα τηλεοπτική σεζόν, σηματοδοτώντας τρεις ολόκληρες δεκαετίες αδιάκοπης έρευνας και προσφοράς στην ενημέρωση.

Στην έναρξη της εκπομπής, η Αγγελική Νικολούλη δήλωσε: «Καλησπέρα και καλό φθινόπωρο. Μπαίνουμε στην 30ή τηλεοπτική σεζόν και νιώθουμε συγκίνηση. Φυσικά, δεν θα φτάναμε ως εδώ χωρίς τη στήριξη όλων εσάς, των φίλων τηλεθεατών, που λειτουργείτε εθελοντικά και μας βοηθάτε στις έρευνες για τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Σας ευχαριστώ από καρδιάς για όλα».

Συνέχισε λέγοντας: «Ευχαριστώ για τις ευχές και τα λουλούδια από τη διοίκηση του MEGA, την κα. Βλαβιανού από τη διεύθυνση επικοινωνίας και την παραγωγή μου. Ιδιαίτερα, ευχαριστώ τον φίλο της εκπομπής για την υπέροχη τούρτα που μας έφτιαξε. Να είστε όλοι καλά».

Η Αγγελική Νικολούλη πρόσθεσε: «Φέτος, θα φέρουμε στο προσκήνιο ανεξιχνίαστες και πολύκροτες υποθέσεις που έμειναν κλειδωμένες στα συρτάρια των Αρχών. Υποθέσεις που η εκπομπή ερεύνησε αλλά για διάφορους λόγους δεν δημοσιεύτηκαν. Τώρα, με νέα στοιχεία και σε βάθος έρευνα, θα τις επαναφέρουμε με την ελπίδα να λύσουμε τα μπερδεμένα νήματα».