Απόψε στις 21:00 μη χάσετε το νέο επεισόδιο του «Grand Hotel», της νέας δραματικής σειράς του ΑΝΤ1 που μας μεταφέρει στους μυστηριώδεις διαδρόμους του πολυτελούς ξενοδοχείου, εκεί όπου θύματα και θύτες μπερδεύονται σε έναν κυκεώνα μυστικών, ψεμάτων και τραυματικών γεγονότων του παρελθόντος…

Όσα θα δούμε στο 16ο επεισόδιο

Ο Πέτρος μιλά στην Αλίκη για τη ζωή του στην Σμύρνη και της αποκαλύπτει την κρυφή του σχέση με ένα πρόσωπο που γνωρίζουν και οι δύο… Η Σοφία είναι αποφασισμένη να βρει τι μπορεί να κρύβει ο Ρήγας, αλλά αυτό που θα ανακαλύψει θα τη φέρει αντιμέτωπη με τη μητέρα της.

Η Πελαγία προσπαθεί να προσεγγίσει ξανά τον Βλάσση, αλλά η αντίδρασή του θα την ξαφνιάσει… Ο Ιορδάνης αντιμετωπίζει την Καλλιόπη, όμως η μεταξύ τους σύγκρουση θα φέρει μια απροσδόκητη εξέλιξη με συνέπειες για όλη την οικογένεια Γαζή.

Ο Χρόνης είναι πεπεισμένος ότι ο δολοφόνος με το χρυσό μαχαίρι θα «χτυπήσει» ξανά αυτό το βράδυ. Μαζί με τον Βαγγέλη και μία ομάδα εθελοντών περιπολούν τα σοκάκια στο χωριό, την ίδια στιγμή που η σκιά ενός άντρα ακολουθεί την Αλίκη στους διαδρόμους του ξενοδοχείου.

Μια κραυγή ακούγεται στο σκοτάδι και μια ανελέητη καταδίωξη ξεκινά. Θα καταφέρουν να σταματήσουν τον δολοφόνο;