Με μια επιστροφή ολοκληρώθηκε ακόμη ένα επεισόδιο του Survivor το βράδυ της Δευτέρας και φυσικά δεν έλειψαν οι εντάσεις μεταξύ των παικτών.

Η Εκατερίνα που είναι στο προσκήνιο από την πρώτη μέρα ξύπνησε με έναν διαφορετικό τρόπο στο νησί της εξορίας αφού την τσίμπησε καβούρι. «Ξαφνικά νιώθω ότι κάποιος με έπιασε στο χέρι πολύ δυνατά. Σηκώθηκα, τρόμαξα πάρα πολύ», ανέφερε αρχικά η ίδια ενώ συνέχισε «Τα παιδιά είπαν ότι ήταν τεράστια μυρμήγκια αλλά αυτά δεν τσιμπάνε έτσι. Με έπιασε πολύ δυνατά. Τελικά ήταν καβούρι».

Ένταση δημιουργήθηκε στην ομάδα των Τίγρεων στο Survivor εξαιτίας της μοιρασιάς του φαγητού. Οι Γεωργία Γεωργοπούλου και Παρασκευή Κερασιώτη αντάλλαξαν σφοδρές κουβέντες, προκαλώντας αναστάτωση στην ομάδα. Ακολούθως, η Παρασκευή εκνευρίστηκε καθώς η Γεωργία συνεχώς τη διέκοπτε.

Από την άλλη πλευρά και η ομάδα των Αέτων έχει τα δικά της προβλήματα με υπόνοιες άσχημου σχολιασμού μεταξύ των μελών της.

Με αφορμή τη βαθιά συγκίνηση του Γιάννη Δρυμανέλη στο Survivor λόγω της νοσταλγίας για τα παιδιά του, ο Γιώργος Λιανός εξέφρασε τη συμπαράστασή του και έκανε μια σύντομη αναφορά στα δικά του παιδιά.

Στη συνέχεια οι δύο ομάδες αναμετρηθήκαν για έξτρα προμήθειες με τους Τίγρεις να επικρατούν με σκορ 3-1 έναντι των Αετών.

Η ήττα έφερε γκρίνια στην ομάδα των Κίτρινων κατηγορώντας τον Γιάννη για ανυπακοή.

Τεταμένες είναι οι σχέσεις της Μαρίας Κερασιώτη και της Χριστιάνας Γρηγοράσκου στο Survivor. Συγκεκριμένα, η Μαρία ανέφερε στην κάμερα ότι η συμπαίκτριά της την αποκάλεσε αμόρφωτη.

«Πριν συζητούσαμε και δεν πρόλαβα να ολοκληρώσω τον λόγο μου. Έλεγε τα δικά της ότι δεν αντέχει και μόλις τα παιδιά το πήγαν λίγο παρά πέρα, άρχισε να μου κάνει επίθεση. Μου έλεγε γιατί γλείφεις τα παιδιά και λες άλλα μπροστά τους κι άλλα πίσω τους. Γιατί γκρινιάζεις; Και της είπα ότι μόνο εσύ γκρινιάζεις εδώ πέρα. Της λείπει το νερό, γκρινιάζει όλη μέρα και κάμνει δήθεν δουλειές.

Γύρισε και μου είπε ότι είμαι αμόρφωτη κι ότι δεν θέλει να μου μιλάει γιατί δεν είμαι όμοιά της. Ότι αυτή έχει λεφτά» είπε με δάκρυα στα μάτια η Μαρία Κερασιώτη στο Survivor.

Από τη μεριά της η Χριστιάνα απάντησε ότι δεν την αντέχει γιατί δεν έχει τρόπους.

Στη συνέχεια του επεισόδιου ο παρουσιάστηες έκανε μια ανακοίνωση που εξέπληξε τους παίκτες στο αποψινό επεισόδιο του Survivor. Ο Γιώργος Λιανός τους ενημέρωσε για μια σημαντική ανατροπή που θα επηρεάσει την κατάσταση. Αυτή αφορούσε την Εκατερίνα Λιντβίνοβα, η οποία στην πραγματικότητα δεν είχε αποχωρήσει ποτέ από το παιχνίδι και επέστρεψε κανονικά μετά τις ημέρες που πέρασε στο νησί της εξορίας.

Όπως δήλωσε η ίδια κατά την επιστροφή της, συναντήθηκε μετά από μία ημέρα με άλλους πέντε παίκτες, συμπεριλαμβανομένης της αδελφής της Παρασκευής Κερασιώτη. Η Παρασκευή ξέσπασε σε κλάματα, αδυνατώντας να πιστέψει ότι συνέβαινε κάτι τέτοιο.

Από την άλλη πλευρά, ο Γιώργος Λιανός υποσχέθηκε να εξηγήσει αργότερα τι θα συμβεί με τους πέντε παίκτες που άφησε πίσω η Εκατερίνα και που παραμένουν στο νησί της εξορίας του Survivor.