Στο Μαρόκο και συγκεκριμένα στο Μαρακές και στην έρημο ταξίδεψε «Ο ΤΙΜΩΡΟΣ», η σύγχρονη δραματική σειρά του Alpha.

Στην «κόκκινη πόλη», στις πιο όμορφες και εντυπωσιακές γωνιές της, στα γραφικά σοκάκια της Μεδίνας και στα αξιοθέατά της, πραγματοποιήθηκαν τα γυρίσματα, καθώς και στην έρημο του Μαρακές, σε ένα «ατελείωτο» χρυσό τοπίο. Η κάμερα των Alpha News ήταν εκεί και κατέγραψε σκηνές, εικόνες, λέξεις.

Οι πρωταγωνιστές του ΤΙΜΩΡΟΥ έζησαν μια μοναδική την εμπειρία. Μαζί τους θα τη ζήσουν και οι τηλεθεατές, όταν θα προβληθούν οι αντίστοιχες σκηνές, σκηνές πολύ δυνατές που καθορίζουν τις εξελίξεις του ΤΙΜΩΡΟΥ.

Διαβάστε τι είπαν ο Δ. Λάλος, ο Ν. Γκέλια και ο Στ. Καλλιγάς:

Δημήτρης Λάλος: Βρισκόμαστε στο Μαρόκο για τα γυρίσματα του Τιμωρού. Εγώ έχω το ρόλο του Μάρκου, ενός ανθρώπου που έχει αδικηθεί και γι’ αυτό το λόγο επιστρέφει, για να πάρει εκδίκηση. Τα καταπληκτικά μέρη που έχουμε επισκεφθεί εδώ στο Μαρακές, πιστεύω θα προσθέσουν στη σειρά μας ένα άρωμα Ανατολής.

Νίκος Γκέλια: Θα φτιάξουμε κάτι πολύ ωραίο με σασπένς, με έρωτα, με φόνο και με ό,τι συνεπάγεται για την τιμωρία όλων αυτών μαζί. Εγώ κάνω τον Αντρέα. Ο Αντρέας είναι ο άνθρωπος ο οποίος βοηθάει κάπως σε αυτή την τιμωρία, γιατί είναι ο άνθρωπος μέσα στο σχέδιο μαζί με τον Τιμωρό. Δημιουργούμε μαζί ένα πλαίσιο για να μιλήσουμε και να εκφράσουμε όλους τους ανθρώπους οι οποίοι μπορεί να έχουν αδικηθεί κάποια στιγμή στη ζωή τους και θέλουν να έρθει κάποια στιγμή μια δικαίωση.

Σταύρος Καλλιγάς: Υποδύομαι τον Ρασίντ, έναν Ελληνομαροκινό, ο οποίος παίζει καταλυτικό ρόλο για την έναρξη και την εξέλιξη της ιστορίας. Ανυπομονώ να βγούνε τα πρώτα επεισόδια και να τα δει ο κόσμος.