Νέα πρόκληση, νέα έδρα, νέος προπονητής και νέες φιλοδοξίες για την Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου, που αρχίζει τις επίσημες υποχρεώσεις της στο Nations League 2024.

Η γαλανόλευκη κέρδισε την άνοδο, κατακτώντας την πρώτη θέση στο Group C της προηγούμενης διοργάνωσης και για πρώτη φορά στην ιστορία της θα συμμετέχει στη league B του Nations League και θα αντιμετωπίσει τη φιναλίστ του Euro, Αγγλία, την Ιρλανδία και την Φινλανδία.

Με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς στην τεχνική ηγεσία, η Εθνική μας ομάδα, θέλει να πραγματοποιήσει μια αξιοπρεπή πορεία και να βάλει τις βάσεις για την επιστροφή της στις μεγάλες διοργανώσεις.

Ο Alpha θα βρεθεί και σε αυτή την διοργάνωση στο πλευρό της Εθνικής, με εκπομπές, ζωντανές μεταδόσεις, καλεσμένους, ρεπορτάζ και συνεντεύξεις των πρωταγωνιστών.

Το ταξίδι ξεκινά το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου με αντίπαλο την Φινλανδία στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και σέντρα στις 21:45, σε περιγραφή Ισίδωρου Πρίντεζη και σχολιασμό Νίκου Νταμπίζα. Ο Σπύρος Νάσιος, ζωντανά από τον αγωνιστικό χώρο, θα μας μεταφέρει όλο το ρεπορτάζ.

Λίγο πριν τη σέντρα, στις 21:00, στην Pre Game εκπομπή, ο Άγγελος Στυλιάδης θα υποδεχθεί δύο εκ των κορυφαίων εν ενεργεία Ελλήνων προπονητών, τον Λεωνίδα Βόκολο και τον Κωνσταντίνο Μπράτσο.

Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα θα υπάρχει και η Post Game εκπομπή, με καλεσμένους, αναλύσεις, ρεπορτάζ και δηλώσεις των παικτών της Εθνικής μας ομάδας.