Ο «Άγιος έρωτας» έρχεται στον Alpha για να γίνει η νέα καθημερινή μας συνήθεια, με εξαιρετικούς πρωταγωνιστές και μια συναρπαστική ιστορία που θα αγαπήσουμε.

Πόσο δυνατός μπορεί να αποδειχθεί ο άνθρωπος απέναντι στα πιο μεγάλα πάθη, το μίσος και τον έρωτα;

Η άφιξη του νέου και γοητευτικού ιερέα και καθηγητή Θεολογίας πατρός Νικολάου σε μια μικρή πόλη θα προκαλέσει το ενδιαφέρον όλων. Κανείς δε γνωρίζει τι τον έχει οδηγήσει εκεί. Και κανείς δε μπορεί να προβλέψει – πόσο μάλλον ο ίδιος – ότι η Χλόη, η νεαρή κόρη του ισχυρότερου άντρα της περιοχής Παύλου Μαρκόπουλου, θα αποδειχθεί για εκείνον η πιο δύσκολη δοκιμασία.

Ο Βλάσης, ο ενωμοτάρχης της περιοχής, είναι αυστηρός και εθισμένος με την εξουσία. Έχει στενή συνεργασία με τον Παύλο Μαρκόπουλο και αποτελεί τον φόβο και τον τρόμο όλων.

Ας δούμε τι έχει να πει για τον Βλάση, ο Ηλίας Βαλάσης που τον υποδύεται.  

«Ο Βλάσης είναι ένας πολύ κακός χαρακτήρας, πολύ ιδιόμορφος, πολύ ιδιοτελής και προσεγγίζοντας έναν τόσο κακό χαρακτήρα δεν μπορείς να μην τον κρίνεις. Θα προσπαθήσω να ‘βουλιάξω’ μέσα σε αυτόν το χαρακτήρα και να τον πάω στα άκρα. Θα προσπαθήσω να με σιχαθεί ο κόσμος. Αυτό που με ιντριγκάρει σε αυτό το ρόλο είναι το διαφορετικό, το εντελώς αντίθετο από τον προηγούμενο ρόλο. Του τσακισμένου από τη μοίρα επιστάτη, του σακατεμένου ανθρώπου που είχε πολύ χαμηλό κύρος. Εδώ, μιλάμε για έναν άντρα με υψηλό κύρος, εντελώς διαφορετικό χαρακτήρα από αυτόν που υποδυόμουν στο «Προξενιό της Ιουλίας». 

Δεν μου αρέσει η μανιέρα, δεν μου αρέσει να υποδύομαι έναν τύπο χαρακτήρα και είναι μια τρομερή ευκαιρία για μένα να δείξω κάτι διαφορετικό από αυτό που έδειξα στα «Καλύτερά μας χρόνια» και στο «Προξενιό της Ιουλίας».

Όλοι οι συντελεστές της σειράς είναι εξαιρετικοί επαγγελματίες με μεγάλη εμπειρία στο χώρο. Η συνεργασία μου είναι άψογη όπως και την προηγούμενη φορά, αφού πρόκειται για την ίδια εταιρία παραγωγής, και νομίζω ότι οι συνθήκες της δουλειάς θα είναι ίδιες με το «Προξενιό». Όλα γίνονται με πολλή αγάπη, πολύ πείσμα και μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια».    

«Άγιος έρωτας». Η νέα καθημερινή, δραματική σειρά εποχής, έρχεται στον Alpha.

Δείτε το trailer

Συντελεστές

Σενάριο: Άγγελος Χασάπογλου και Στέλλα Βασιλαντωνάκη

Σκηνοθεσία: Σπύρος Μιχαλόπουλος

Πρωτότυπη μουσική: Στέφανος Κορκολής

Πρωταγωνιστούν: Δημήτρης Παπανικολάου, Δημήτρης Γκοτσόπουλος, Δανάη Παππά, Ταμίλλα Κουλίεβα, Γιάννης Τσορτέκης, Κατερίνα Παπουτσάκη, Μαρίνα Ψάλτη, Μαρία Κατσανδρή, Ηρώ Μουκίου, Θανάσης Κουρλαμπάς, Καλλιρόη Μυριαγκού, Ηλίας Βαλάσης, Ελευθερία Πάλλα, Μιχάλης Πανάδης, Γιάννης Εγγλέζος, Κωνσταντίνος Κοντογεωργόπουλος, Γιούλη Γεωργακοπούλου, Κώστας Κονταράτος, Ιφιγένεια Καραμήτρου, Αντιγόνη Μακρή         

Παραγωγή Primavisione