Ο Κιτ Χάρινγκτον εγγυάται ότι τα παιδιά του δεν πρόκειται ποτέ να τον παρακολουθήσουν να προστατεύει τα επτά βασίλεια με τη Νυχτερινή Φρουρά. Ο άγγλος ηθοποιός υποδύθηκε τον Τζον Σνόου στη σειρά επικής φαντασίας «Game of Thrones» για οκτώ σεζόν, από το 2011 έως το 2019. Στα γυρίσματα γνώρισε τη σύζυγό του Ρόουζ Λέσλι, η οποία υποδύθηκε την Ίγκριτ για τρεις σεζόν, από το 2012 έως το 2014.

«Δεν νομίζω ότι θα θέλουν να παρακολουθήσουν το “Game of Thrones”» είπε ο Χάρινγκτον στο E!. «Σας εγγυώμαι απολύτως ότι πιθανότατα δεν θα θέλουν ποτέ να δουν αυτή τη σειρά» πρόσθεσε. Όταν ρωτήθηκε αν τα παιδιά του θα ήθελαν ή θα ενδιαφέρονταν να δουν τη σχέση του με τη Λέσλι να εξελίσσεται στην οθόνη, είπε, “νομίζω ότι θα νιώσουν πολύ άβολα”.

Ο Χάρινγκτον και η Λέσλι παντρεύτηκαν το 2018 και έχουν μαζί δύο παιδιά – έναν γιο τριών ετών και μια κόρη ενός έτους.

Απαντώντας στην ερώτηση αν τα παιδιά του εκδηλώνουν ενδιαφέρον για την καριέρα και την εργασία του, ο Χάρινγκτον ανέφερε: «Δεν νομίζω ότι θα θέλουν να παρακολουθήσουν ο,τιδήποτε στο οποίο συμμετέχω» υπογράμμισε. «Πιστεύω ότι θα είναι μια από αυτές τις θλιβερές συζητήσεις που θα λέω: “Kοίτα αυτό στο οποίο ήμουν πριν από 20 χρόνια”. Και θα απαντούν: “Μπαμπά όχι”» σχολίασε ο ηθοποιός.

Πηγή: AΠΕ