Ο Άρης συνεχίζει την προετοιμασία του για τη νέα σεζόν με το Novasports να δίνει το «παρών» και στις δύο προσεχείς φιλικές αναμετρήσεις που θα διεξαχθούν στο Κλεάνθης Βικελίδης, με αντιπάλους την αλβανική Elbasani (Τρίτη 6/8, 20:00) και τη Λαμία (Σάββατο 10/8, 20:00)! 

Η ομάδα του Άκη Μάντζιου μετά τους φιλικούς αγώνες που έδωσε στην Ολλανδία κόντρα σε Άλκμααρ (1-2), Ντόρντρεχτ (0-0) και Μπρέντα (2-1) θα αποκαλυφθεί μπροστά στους φιλάθλους της στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με αντιπάλους την Elbasani και τη Λαμία που ουσιαστικά θα αποτελέσουν και την πρόβα τζενεράλε πριν από τη σέντρα της Stoiximan Super League στις 18/8 με τον εκτός έδρας αγώνα κόντρα στον Ατρόμητο. Στην περιγραφή των δύο φιλικών αγώνων θα είναι ο Γιάννης Πάγκος και στο ρεπορτάζ στον αγώνα με την Elbasani o Ευγένιος Δαδαλιάρας και στον αγώνα με τη Λαμία ο Γιώργος Αργυρόγλου.

Αναλυτικά οι μεταδόσεις 

  • Τρίτη 6 Αυγούστου, 20:00:  Άρης-Elbasani  Novasports Start
  • Σάββατο 10 Αυγούστου, 20:00:  Άρης-Λαμία Novasports Start

Με την πλατφόρμα EON, οι συνδρομητές Nova έχουν πλέον την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το αγαπημένο τους αθλητικό περιεχόμενο, μέσα από ένα πλούσιο, καλοσχεδιασμένο και εύχρηστο περιβάλλον, που καθιστά το περιεχόμενο διαθέσιμο οπουδήποτε, οποτεδήποτε και σε οποιαδήποτε συσκευή. Παράλληλα, η ΕΟΝ προσφέρει πρωτοπόρα τεχνικά χαρακτηριστικά όπως το timeshift που δίνει τη δυνατότητα στο συνδρομητή να γυρίσει «πίσω» σε μία ζωντανή μετάδοση αγώνα και να τον παρακολουθήσει από την αρχή εφόσον έχει χάσει το ξεκίνημα του παιχνιδιού ή ακόμα και να γυρίσει πίσω για μία φάση, αλλά και την υπηρεσία EON Sports Mode, που παρέχει ζωντανά στατιστικά για επιλεγμένους αγώνες.