O Γρηγόρης Αντωνίου αναλαμβάνει την Διεύθυνση Marketing των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης στα οποία συμπεριλαμβάνονται τα τηλεοπτικά κανάλια ACTION 24 και ATTICA TV, καθώς και το ενημερωτικό portal Flash.gr, με κύριο άξονα την ανάπτυξη Στρατηγικής Marketing σε ψηφιακά και παραδοσιακά μέσα, σε μια εποχή ταχύρρυθμης ανάπτυξης τους.

Έχοντας εργαστεί τα τελευταία 16 χρόνια στην διεύθυνση Marketing και Digital Marketing σε μεγάλους Ομίλους, όπως η Grecotel αλλά και αυτός της Kaizen Gaming, στον οποίο μάλιστα κατείχε τη θέση του Senior Performance Marketing Manager για 4 χρόνια, o Γρηγόρης Αντωνίου αναλαμβάνει σήμερα την υλοποίηση της στρατηγικής προώθησης συνεργειών και συνεργασιών στην ευρύτερη αγορά των μέσων και της επιχειρηματικής κοινότητας.

O ίδιος αναφέρει: «Είναι μεγάλη μου χαρά και τιμή το νέο αυτό ξεκίνημα στο κομμάτι των Media. Ο Όμιλος αναπτύσσεται γρήγορα με μεγάλη δυναμική και έχει να προσφέρει πλούσιο περιεχόμενο για την επικαιρότητα, κοινωνικοπολιτικά θέματα, την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του ευρύτερου κοινού, προσφέροντας μια γκάμα υψίστης ποιότητας πρωτογενούς τηλεοπτικού και ψηφιακού υλικού. Ένα σημαντικό και challenging βήμα για την καριέρα μου και χαίρομαι ιδιαιτέρως που είμαι μέρος σε αυτό το δυναμικό ξεκίνημα».

Η ανάληψη της διεύθυνσης Marketing των τριών Μέσων, θα επιταχύνει την περαιτέρω ανάπτυξη των Μέσων, μέσα από τη δημιουργία συνδυαστικών δυνατοτήτων προβολής για τους διαφημιζόμενους.