Μια μεγάλη ανατροπή περίμενε τους τηλεθεατές στο προτελευταίο επεισόδιο της σειράς «Ναυάγιο» του MEGA που εκτάκτως προβλήθηκε την Παρασκευή το βράδυ με ένα κεντρικό ήρωα που έβαλε τέλος στη ζωή του.

Πρόκειται για τον ρόλο του Ιπποκράτη που υποδύεται ο Γιάννης Στάνκογλου, αν και από την αρχή σχεδόν του επεισοδίου ο ήρωας είχε στραμμένο το όπλο στην Ειρήνη, σε διακοπτόμενες σκηνές, στα τελευταία λεπτά το έστρεψε στην δική του καρδιά συνταράσσοντας το τηλεοπτικό κοινό του Μεγάλου καναλιού.

Η νεαρή πρωταγωνίστρια που υποδύεται η Αναστασία Παντούση έμοιαζε να μην μπορεί να διαχειριστεί το σοκ της για αυτή την έκβαση την στιγμή που εισέβαλλαν οι αστυνομικοί στο σπίτι. «Τελείωσαν, τελείωσαν όλα. Τελείωσαν» είπε μόνο, χαμένη, στην αγκαλιά του Πέτρου.

«Το μόνο που ήθελα, ήταν μια οικογένεια. Τίποτα άλλο. Μια μάνα για τον Ορφέα, μια μάνα που δεν την είχα εγώ. Που έκανα λάθος μου λες; Που έκανα λάθος; Να τον προσέχεις, ακούς; Να μου τον προσέχεις. Έρχομαι να σε βρω μάνα» ψέλλισε ο Ιπποκράτης στα τελευταία του λόγια και έδωσε τέλος στη ζωή του.

Το «Ναυάγιο» του MEGA ρίχνει οριστική αυλαία την προσεχή Κυριακή με το τελευταίο του επεισόδιο.