Ο Αλέξανδρος και η Αλεξάνδρα βγήκαν ραντεβού στο εστιατόριο του «First Dates» με το ζευγάρι να έχει καλή χημεία παρά τις αναφορές του πρώτου στα… αέριά του, για τα οποία μας ενημέρωσε ότι μυρίζουν… μέντα.

Ο νεαρός κάποια στιγμή το θεώρησε σωστό να μας ενημερώσει για τις φυσικές του ανάγκες όταν η συνοδός του, του είπε ότι της αρέσουν οι άνδρες που προσέχουν τον εαυτό τους.

«Εγώ γενικά περιποιούμαι πάρα πολύ τον εαυτό μου. Και μπάνιο, δεν θα σου βρομίσω. Βασικά, δεν θα το πω!», είπε ο 20χρονος με την Αλεξάνδρα να τον προτρέπει να της πει.

«Ακόμα και το αέριό μου δεν βρομάει, στο ορκίζομαι. Αφού οι φίλοι μου, μου λένε «μ…τι κάνεις;» Και κ… μέντα! Το εννοώ όντως», συμπλήρωσε.

Στη συνέχεια μιλώντας στην κάμερα κατά την προσωπική του συνέντευξη είπε: «Θα στο πουν και οι φίλοι μου. Έχω κ… φίλους στο πρόσωπο και δεν μύρισε! Δεν μυρίζει. Όντως δεν μύρισε».

Παρά την κουβέντα περί αερίων η Αλεξάνδρα δεν έδειξε να ενοχλείται λέγοντας: «Θέλω πάρα πολύ να ξαναβγούμε, γιατί πιστεύω ότι έχουμε πολλά κοινά και θέλω να τον γνωρίσω καλύτερα».