Έξι ζευγάρια κατάφεραν να πάρουν το πράσινο φως για τον ημιτελικό στο χθεσινό λαμπερό disco party του πιο φαντασμαγορικού show της ελληνικής τηλεόρασης, του Just the 2 of Us με τον Νίκο Κοκλώνη στον Alpha.

O αγαπημένος παρουσιαστής έκανε θεαματική έναρξη με ένα 80s medley που ξεκίνησε με μια διασκευή του opening theme του Κnight Rider, ενώ αμέσως μετά υποδέχτηκε στη σκηνή τις υπέροχες κυρίες της κριτικής επιτροπής, τη Βίκυ Σταυροπούλου, τη Δέσποινα Βανδή, την Καίτη Γαρμπή, καθώς και τον guest κριτή της βραδιάς, τον μοναδικό Διονύση Σχοινά!

Το hashtag #j2us βρέθηκε για ένα ακόμα Σαββατόβραδο στην κορυφή των trends του Χ παραμένοντας στο Νο1 για 12 συνεχόμενες ώρες με περισσότερα από 6.500 tweets.

Στο 15ο Live του J2US ο Διονύσης Σχοινάς τραγούδησε το νέο του κομμάτι “Χαβάη” ξεσηκώνοντας το κοινό, ενώ κατά τη διάρκεια της βραδιάς απολαύσαμε δύο ακόμα νέα releases: Τη νέα επιτυχία της Μαλού “Μαντάτο”, αλλά και τον Γιώργο Παπαδόπουλο με τη νέα εκτέλεση της πολύ γνωστής του επιτυχίας “Όχι”.

Στο 15ο Live, τα 7 ζευγάρια του J2US ερμήνευσαν αγαπημένα disco τραγούδια και κέρδισαν το χειροκρότημα του κοινού αλλά και την επιβράβευση από την κριτική επιτροπή, διεκδικώντας το εισιτήριο για τον ημιτελικό του show! Οι διαγωνιζόμενοι καθήλωσαν το κοινό με απαιτητικά acts, αποδεικνύοντας τη θεαματική τους εξέλιξη κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στο show!

Η εκρηκτική performer Josephine, νικήτρια σε προηγούμενο κύκλο του show ως coach του Νάσου Παπαργυρόπουλου, επέστρεψε στη σκηνή του J2US λίγο μετά την πρόσφατη κυκλοφορία του νέου της single “Νούμερο 1», και το stage γέμισε ενέργεια και ρυθμό με τις επιτυχίες της.

Στο τέλος της βραδιάς ο Νικηφόρος, με ένα δυνατό λαϊκό πρόγραμμα, ξεσήκωσε το κοινό, ερμηνεύοντας αγαπημένες επιτυχίες του.

Η αγωνία κορυφώθηκε τη στιγμή της αποχώρησης, καθώς πια βρισκόμαστε μια ανάσα πριν τον ημιτελικό. Από το 15ο live αποχώρησαν ο Στάθης Σχίζας και η Μαλού Κυριακοπούλου.

Ραντεβού στον ημιτελικό το Σάββατο 29 Ιουνίου στις 21.00 στον Αlpha!

Just the 2 of Us

Σάββατο στις 21:00 στον Alpha!